Snart er det både morsdag og valentinsdag

Morsdag og valentinesdag havnet sannelig på samme dag i år. Da er det dobbel grunn til å feire noen du er glad i.  Alle hjerters dag som den også kalles, er ikke forbeholdt kjærestepar, dette er også dagen for å vise kjære venner og familie at vi setter pris på dem. Det sies at Valentinsdagen kan ha røtter i romersk feiring av gudinnen Juno, som representerte kvinner og ekteskap, og starten på Lupercaliafestivalen, en fruktbarhetsfest som begynte 15. februar. Senere har det kommet til mange legender som har gitt feiringen et romantisk preg. 

Jeg har lenge hatt sansen for den amerikanske tradisjonen med å sende et vakkert kort, eller hilsen på denne dagen. Alle valentine produktene kan jeg styr meg for. Når det er sagt, det er alltid koselig med en en blomsterhilsen eller noe som barna har laget, en god bok og kanskje litt sjokolade er heller ikke så dumt. Selv synes jeg det er veldig greit å gi bort blomster eller en flaske med god vin. Når jeg kan pynte det med en personlig hilsen er det ekstra hyggelig. 

Valentine - mothersday - digital download - printable

Jeg har laget 11 ulike tags som passer perfekt til å henge på en liten hilsen til noen du bryr deg om og er glad i. Det kan være mor, en tante, venninnen din eller kanskje kjæresten. Jeg har printet ut mine på 240 g papir, klippet de ut, laget hull med hullmaskinen og så er de klar for å pynte opp en liten hilsen. 

Valentine - mothersday - digital download - printable

Flere gavelapper kan henge på samme pakke. Hver lapp har en egen hilsen og det kan være koselig å kombinere flere av disse. 

Valentine - mothersday - digital download - printable Valentine - mothersday - digital download - printable

Det er 8 store tags med ulik motiv og tekst, i tillegg er det 3 runde tags med ulik tekst. Både motiv og tekst er farvet med vannfarger, det vil derfor være nyanseforskjeller i motivene, akkurat slik som det er når du maler.

Valentine - mothersday - digital download - printable

Noen av kortene har fått en mørk rosa nyanse, noen har fått en mørk rød nyanse og teksten på alle er i gull. Kortene får du kjøpt i nettbutikken min. Du får umiddelbar tilgang til produktet og du  kan begynne å bruke de med en gang du har lastet de ned og printet de ut. Du får tilsendt en pdf fil til din epost. Etter det kan du lagre filen og printe ut kortene så mange ganger du vil og når du vil. Dette er altså ikke et fysisk produkt som kommer i posten med 11 gavelapper. Dette er et digitalt produkt som du betaler for én gang og skriver ut så mange som du selv ønsker. 

Valentine - mothersday - digital download - printable

Valentine - mothersday - digital download - printable

Jeg håper du nyter februardagene og at du tar deg tid til en liten feiring av denne fargerike måneden. Dessuten, det går mot lysere tider og det i seg selv er jo nok til en feiring.