Mine favoritt magasiner akkurat nå

DSC_6803

Alle kreative finner inspirasjon et sted. Selv finner jeg mye morsomt og inspirerende i enkelte magasiner, på nettsider og hos andre bloggere. Selv om jeg som oftest sitter foran pc skjermen og lar meg rive med av alle kreative påfunn, så har magasinene sin egen sjarm. Når jeg står med et nytt magasin i hånden, da skrus forventningene på til en skikkelig kosestund. Her skal du få se mine favorittmagasiner akkurat nå.

Jeg er inne i en periode da jeg leser mange hobbyblader. Det er ikke så nøye om de er helt nye eller det er blader jeg har gjemt på en stund. Siden jeg lager kort og print til nettbutikken min, er det ekstra morsomt å fylle på med inspirasjon fra slike magasiner. Paper craft er en av mine favoritter. Når det så godt som alltid er med en liten gave til en som liker å lage kort selv, ja da er det ekstra stas. Det er interessant å lese om nye produkter, nye teknikker og samtidig få se herlige eksempler og framgangsmåter på kort du kan lage selv.

DSC_6807

Marie Claire idées er min andre favoritt, her får du tips til mange forskjellige hobbyer, ting du kan lage selv, dekorering av hjemmet ditt og annet snacks. . For meg er det ett pluss at jeg kan få dette magasinet på fransk, da blir det språktrening i tillegg. Du finner det selvfølgelig i på andre språk også.

DSC_6810

Lev landlig og hageblader er min tredje favoritt. Jeg elsker hageblader og koser meg glugg i hjel når jeg kan titte på bilder og planlegge endringer og noe nytt i min egen hage.

DSC_6830

Ikke alle steder er så heldige å ha et stort utvalg med magasiner. Dersom du er på utkikk etter et helt spesielt ukeblad, vil jeg anbefale en titt innom bladkongen.no. Det skal sannelig godt gjøres om du ikke finner noe av interesse. Det er heller ingen ulempe å få ukebladene levert direkte på døra. Nå har jeg hatt en inspirerende stund i sofakroken med kaffe og mine favoritt blader. Har du en favoritt? Fortell meg gjerne om det, jeg elsker ny inspirasjon.

DSC_6833

Håper du får en herlig dag og kanskje skal også du kose deg med et nytt og inspirerende magasin.

Klem fra Nina