Hurra, jeg er blitt medlem av NIB

 

Deilig med fredag! Beste dagen i uka synes jeg :o) Og siden det er fredag og jeg har fri synes jeg det er passende med en aldri så liten feiring av at jeg denne uka ble medlem av NIB som er forkortelsen på Norske interiørblogger. Hurra :o) Ta gjerne en titt innom siden deres her,  og finn massevis av andre blogger som skriver om interiør :o) Blogging er rett og slett kjempegøy og det er så herlig å ta turen innom de mange flotte bloggene som finnes. Det gir meg massevis av inspirasjon. I dag pyntet jeg kjøkkenbordet med roser og kvister og koste meg med lunsj. Sola skinner og det er deilig med fri selv om hele dagen går med til husarbeid.

DSCN2001

Jeg elsker polkadottene til Greengate og i dag har et kjøkkenhåndkle fått lov til å bli duk fordi jeg ville ha massevis av disse dottene på bordet :o)

DSCN2003

Det blir litt liv med de og jeg synes de passet så godt til denne hvite stjerneskålen min.

DSCN2005

Jeg synes det er veldig koselig å ha juicen i glassflaske, det blir jo litt triveligere på bordet enn med disse pappkartongene.

DSCN2014

 

Vasen er fra House Doctor, jeg forelsket meg i fasongen, greinene har så vidt fått knopper, nå håper jeg de blir grønn mens rosene fortsatt lever :o)

DSCN2016

 

Vårlig grønt må til, den er en skikkelig vitaminkilde og når sola skinner inn, er det jo ikke måte på hvor energien bobler :o)

DSCN2024 DSCN2027

 

Nå skal jeg på matshopping, deretter blir det enda mer husarbeid, men å så godt det er når det er ryddig og rent i huset. Gleder meg til å synke ned i godstolen med hjemmelaget pizza og kjenne at det er helg :o) God fredagskveld til alle mine lesere, jeg håper den blir strålende!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

 

8 thoughts on “Hurra, jeg er blitt medlem av NIB

 1. Reidunn says:

  Så mange fine skåler du hadde!!:) Ja prikker er jo bare koselig og spesielt når vi nærmer oss sommeren:)
  Den flaska du hadde juice oppi var kjempefin. Her drikkes det mye juice og det var lekkert å ha den på ei glassflaske!:)
  Enig med deg at fredagen er den beste dagen. Da er huset rent og en kan bare kose seg og nyte!!
  Ønsker deg også en deilig fredagskveld!!
  Klem fra
  Reidunn

 2. Millas blåbærtua says:

  Gratulera så masse som medlem,er veldig kjekkt å være med der:)
  Herlige bilder og dei polkadotsene elsker prikker:))deiligt når fredagen er her og idag kjentes det bra at det ikkje er kvardag imorgen!

  Ei kjempefine helg til deg!
  Klem fra Lillian

 3. Rosehagen says:

  Hei på deg Nina;)
  GRATULERER som medlem av NIB;) Det har du virkelig fortjent. Du har en superinspirerende blogg. Massevis av tips, og nydelig fremstilt;)
  Blir bare så glad og inspiresrt av å titte innom;)

  Tusen takk for at du stemmer på meg i BOLIG PLUSS sin utfordring. Konkurranseinstinktet er stort nå som jeg har fått 16 stemmer den første dagen;) Så fortsett å STEM på meg;)))

  Ønsker deg en fin lørdag;)

  Klem fra Ann-Mari

 4. Livets små øyeblikk says:

  Gratulerer som NIB-medlem, så kjekt:)
  Men det skulle jo egentlig bare mangle, er ikke mange jeg har funnet så mye inspirasjon hos som hos deg:)

  Ha ei fortsatt fin helg kjære du,
  god klem:)

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: