Det er min dag i dag

Bursdager, jeg elsker bursdager og alt som kan feires med blomster og deilig kake. I dag er det min dag, og jeg har allerede fått blomster og jeg håper også på deilig kake :o) I går var jeg på Trondheimstur og det ble med hjem en aldri så liten ting, eller to eller tre eller… Ja,ja, et år eldre, ikke rart man kommer ut av tellingen :o) Her er bilde av den nydelige buketten som akkurat nå pryder spisebordet :o)

DSCN2226

DSCN2227

DSCN2228

DSCN2229

 

Bløtkake, en skikkelig kremkake med massevis av jordbær, det er det beste som finnes. Og skulle det mot formodning ikke bli noen kremkake i dag, ja så kan jeg vel ta til takke med en slik cupcake da…. hi, hi :o) Var ikke denne lekker, pynten ser jo ut som hortensia. Jeg må si jeg blir imponert over at det er mulig å lage slike flotte cupcakes :o)

f64066ccc1ba20db09cbf378dc59f879

7a6418edd81b1aa779d695033ec7cf49

Dagen er i gang med kaffe og frokost, jeg håper jeg kommer meg avgårde på en aldri så liten joggetur før kakespisingen starter :o) Jeg ønsker alle som titter innom en strålende god lørdag!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

8 thoughts on “Det er min dag i dag

 1. eli says:

  GRATULERA MED DAGEN SKJØNNE NINA:)
  NYDELIG BUKETT
  MÅTTE DAGEN DI BLI AKKURAT SOM DU DRØMMER OM
  KLEMMER I FLENG FRA ELI:)

 2. Rosehagen says:

  Gratulerer med dagen;)
  Håper du har hatt en fantastisk bydag! Bursdager er viktige og vi skal være glade for hvert år vi fyller! Nydelige blomster og cupcake. Trodde faktisk at det var hortensia med det samme jeg så ned på bilde.

  Kos deg masse resten av denne bursdagen din;)

  Klem fra Ann-Mari

 3. Reidunn says:

  Hei Nina!!
  GRATULERER MED DAGEN!!
  For en nydelig blomsterbukett du hadde:) Herlige farger!!
  De cupcakene var jo bare utrolige!!:)
  Håper du har fått feiret dagen din med ei god kake som du ønsket deg:)
  Kos deg masse resten av dagen din:)
  God klem fra
  Reidunn

 4. Lammelåret says:

  Gratulerer med dagen!

  Koppekakene pyntet som hotensia var superlekre! Lurer på om fargen kommer fra lavendel?

  Ønsker deg en fortsatt fin bursdag.

 5. Tante Titti says:

  Gratulerer med dagen, og velkommen som følger på bloggen min – og tusen takk for hyggelige ord! Nå skal ejg ta meg en rundtur her inne hos deg, men det jeg har sett så langt ser veldig flott ut iallefall.
  Ønsker deg en fin fin søndag – håper solen skinner hos deg også!
  Titti-klem

 6. Nina says:

  Grattis med dagen!!!!
  Og tusen takk for koselig kommentar inne hos meg.
  Så flotte cupcakes og blomster du har fått!
  Nyt dagen!
  Klem Nina

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: