Detaljer til bordet

Søndag, fridag, vindstille og oppholdsvær :o)  Her kommer enda ett innlegg til festbordet. Det er veldig hyggelig å pynte og ordne til fest, uansett om det er bursdag, dåpsdag, bryllup eller andre begivenheter. Jeg elsker de små detaljene som gir det lille ekstra til bordet, spesielt når man kan lage det selv :o) Det er mye som kan gjøres med enkle grep uten at det koster så mye. Her er bilder fra en av konfirmasjonene vi har hatt hjemme. Grønt og blått, rene friske farver til en ung gutt.

IMG_7995-001 IMG_7995-002

Blomster på bordet denne gangen ble potteroser, her har jeg laget potteskjulere som en del av pynten. Planten er først satt i en blank plastpose, deretter er pyntepapiret drapert rundt og festet med bånd som får ligge utover bordet. Når festen er over kan rosene plantes ut i hagen :o)

IMG_8011

Jeg liker å bruke servietter som farvesetting på bordet, sommerfugler har vært et gjennomgående tema til våre to eldste sønners konfirmasjoner. Symbolikken, vingene åpner seg og de skal ut i den store verden som ligger der for dem, med de gleder og sorger som følger med :o)

DSCN2384 DSCN2391 DSCN2393 DSCN2396 DSCN2402 DSCN2403

DSCN2404

I Trøndelag på denne årstiden er det stort sett stemor som kan stå ute og vil klare seg bra, nydelig klarblå farve :o) DSC_0105

Nå skal det bakes brownies og fromagekaken er klar, for i dag skal eldstemann feires :o) Hvis du trenger tips til hvordan du skal lage bordkort, kan du klikke her. Trenger du tips til serviettbretting kan du klikke her.

Tusen takk til alle dere som titter innom meg, jeg håper dere får en strålende søndag alle sammen.

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

3 thoughts on “Detaljer til bordet

 1. Reidunn says:

  Såååå flink du er til å dekke så lekre bord!!:)
  Kjempefine bilder du viser av et konfirmasjonsbord:)
  Ha en flott dag!!
  Klem Reidunn

 2. Millas blåbærtua says:

  Så flinke du er til å dekke bord,kjempeflott og det er flott at det ikkje alltid må så masse til for å lage et fint bord:)
  Ein fine søndag til deg:)
  Klem fra Lillian

 3. Hanne says:

  Herlig inspirasjon hos deg i dag også, et flott bord – du er flink:)
  Hos oss var det marihøna som ble utgangspunktet for første konfirmasjonen, ikke noen symbolikk men en favoritt og et ønske fra konfirmanten. Til neste konfirmasjon blir det mye naturmaterialer men ingen insekt tror jeg? Vi får se:)

  Har blitt hjemmelaget pynt hos oss i dag, nye serviettringer som skal pynte bordet når vi får middagsgjester om litt. Er veldig kjekt å bruke det en lager selv:)

  Fin søndag til deg og god klem
  Hanne:)

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: