Sushi

Det kjappeste måltidet noensinne :o) Ja, av og til må det være lov å gjøre det enkelt, ikke sant. Jeg har aldri laget sushi selv og jeg tror ikke jeg kommer til å gjøre det heller. Mulig det er slik at man skal venne seg til smaken etterhvert, jeg er ikke helt sikker :o) Rå fisk er da sannelig noe for seg selv, men det var jo godt dette da :o)

DSCN4212

Jeg er overhodet ikke bevandret innenfor sushi terminologien, men her var det i alle fall både laks og crabsticks og litt annet snacks.

DSCN4214

Ingefær var skikkelig godt sammen med disse bitene, mens wasabien var jeg ganske forsiktig med, hi, hi :o)

DSCN4217

Vi har flere sett med slike pinner, pent oppbevart i sine silkeposer, i dag plukket jeg fram settet som sto i stil med laksen :o)

DSCN4220 DSCN4222

Disse bitene kjøpte jeg i ferskvaren hos Meny. Jeg tror nok jeg skal ta med meg et enkelt brett som dette flere ganger. Godt var det og superenkelt dersom du kjapt skal ha i deg noe sunt og enkelt :o) Håper dere får en super dag alle sammen! Jeg er så glad for at dere titter innom bloggen min!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

4 thoughts on “Sushi

  1. Millas blåbærtua says:

    Så flott det såg ut og sikkert godt og men frister meg ikkje ,Hihi men så liker eg ikkje reker,krabber og alt sånn heller:)
    Måtte være ærlig altså men sikkert godt visst ein liker det❤

    Nyt sommeren skjønne deg!
    Klem fra Lillian

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: