Høstpynte tips

Enkle, vakre stilleben med høstfølelse. I dag har jeg lyst å dele noen bilde med dere som jeg fant på leting etter tips til høstdekorasjoner. Jeg liker at det skal være enkelt og raskt å lage, overdådige dekorasjoner er ikke noe for meg. Bilde tre og fire er litt i overkant av hvordan jeg ville ha pyntet, men fargene er bare fantastiske og jeg vet at mange av dere som følger meg liker masse farger :o) Jeg håper jeg rekker en tur på hagesenteret i dag for å skaffe meg slike kålplanter, disse er nydelige sammen med grønne planter til pynt utenfor døra. De kan stå lenge etter at frosten setter inn dersom de ikke blir utsatt for mye regn og fukt i forkant.

04883d29375f81e167c8bfbb453fc411

Kilde: Blomsterverkstad

Enda er det en stund til Halloween, men vi kan lage høstpynt med gresskar på denne måten, uten at det gir følelsen av Halloween feiring. Jeg er litt usikker på om det er enkelt å finne hvite gresskar, her i Norge. Hvis ikke lar det seg nok gjøre å spraymale de vanlige orange :o) Husk uansett å ta ut innmaten før du setter i gang.

360a6aa5bbfb29e9ef81d9c3b71915ed

Kilde: Babble.com

De to neste bildene viser deler av en stor dekorasjon. Jeg klarer ikke helt å se om bladene som ligger på bordet er kunstige, men jeg tror nok det. Klikker du deg inn på lenken under bildet vil du få se hele borddekorasjonen. Den er sannelig flott :o)

DSCN0037

 

lk69h5227bcb4f3867

Kilde: Hometalk

Dette bildet synes jeg er helt nydelig. Sarte farger sammen med ekte bladverk og høstens frukt :o) Det inspirerer meg til å ta en tur ut og hente inn noen blader som jeg kan pynte med. Flere bilder som dette finner du ved å trykke på linken under bildet.

2c71fa2a03fdc008128f5f0f379fd255

Kilde: dreamywhites

Denne kransen er helt slik jeg liker det, enkelt og naturlig, men siden jeg ikke kan lage kranser, får jeg nyte bildet her :o)

fc5272438d25b736cbde652fb06f8f74

Kilde: Blomsterverkstad

Vi finner stadig nye tips om hva gamle syltetøyglass og norgesglass kan brukes til. Her er en variant der små lysglass er satt i midten og nøttene ligger rundt. Enkelt og effektfullt fra PotteryBarn.

58e990f4c0c96a69964440d34d9b740f

Kilde: PotteryBarn

Jeg kjøpte meg en flott Hortensia i vår. Den har blomstret i hele sommer med store hvite blomster og fortsatt står den med nye knopper. Noen av blomstene har skiftet farge etterhvert som de blomstrer ferdige og de kan lett settes i en kurv som dette :o)

5326862ddbc2d2eb6ca11b80060046c4

Kilde: bodieandfou

Da håper jeg at dere også har funnet litt inspirasjon sammen med meg :o) Bruk det du finner ute i naturen, det er en helt fantastisk årstid vi er inne i når det gjelder farver og materialer i skog og mark. Da håper jeg dere alle får en nydelig høstdag og husk, har du ikke allerede brukt stemmeretten din, så gjør det i dag! I morgen er det for sent…Godt valg!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

6 thoughts on “Høstpynte tips

 1. Tove says:

  Ikke vanskelig å bli inspirert her,for noen nydelige bilder!!!Høsten kommer krypende nå,og på dagens morgentrim i skogen kunne jeg se athøstfargene begynner å komme.Er sånn fin tid å plukke inn og bruke naturen,sopp,Rogn,kronglete,blad,grener etc :)
  Og krabbe fra sjøen kanskje???
  Her har vifaktisk hatt fantastisk vær i helgen,tenk middag på altanen i går!Og nå skal det badet hund,og føhnes på altanen.Deilig.
  Ha en flott dag du også!!
  Toveklem :)

 2. Reidunn says:

  Her var det mange gode ideer!!
  Likte det med Norgesglasset! Flott effekt med de nøttene og det lille glasset inni:)
  Lykke til med valget i kveld!!
  God klem fra Reidunn

 3. Millas blåbærtua says:

  Her var det virkelig flotte inspirererende bilder,høstfølese delux og eg tenkte å kjøpe noken heilt lyse men alt dei hadde var det farge på så då får me jakte videre:)
  Fin ny veke!
  Klem fra Lillian

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: