Feire farsdag… lage noe selv

Jeg har kommet over noen enkle, men utrolig koselige gjør det selv prosjekt til farsdagen :o) Dette kan barna være med på og det er vel litt av vitsen med farsdag tenker nå jeg :o) Jeg husker selv hvor mye tid jeg brukte på å lage farsdagskort og morsdagskort da jeg  var lita, og det beste av alt var spenningen og gleden når kortet skulle overrekkes. Selv gleder jeg meg stort over alt mine unger har laget til meg. Kort og tegninger har jeg tatt vare på helt fra den tiden det bare var noen små svake strek på papiret og fram til den tiden det ble lagt ned masse arbeid i kortene. Disse kortprosjektene jeg har funnet fram til kan jo bli rene minneboken hvis man tar vare på de, husk å sette på årstall :o) Alle bildene er lånt fra kreative mennesker og du linkes inn til dem ved å trykke på bildet :o) Se på dette koselige bildet, barnehendene er tegnet på papir og overført til lerret. Framgangsmåten finner du ved å trykke på bildet.

47c9a5d70e17ce921354723b10900726

Dette må vel være verdens beste nøkkelring…..Her kan du bruke tags eller du kan klippe ut biter av kartong, lim på washitape som dekor, eller bruk andre klistremerker, eller tegn. Skriv på noen koselig ord til far og heng på nøkkelringen :o)

father38

Shanty2chic deler stadig gode ideer, her får du til og med fri tilgang til printet hun har laget. Trykk på bildet så kommer du rett inn til innlegget hvor framgangsmåten er beskrevet.

59247a18b6aa89f5ede9f2275539aaa6

Dette bildet er også laget på canvas, men kan like gjerne lages på tykt papir eller kartong. Trykk på bildet for å få fremgangsmåten :o) Inni slipset kan det fylles på med tekst :o)

f4a636c6c939fd7f63b5b4ef2878d41e

Hos Kikkis planet får du også et gratis print til å bruke på farsdagen :o) Flott, ikke sant…. :o)

Beste-pappa550

Da er det bare å sette i gang å lage noe med barna :o) Alle prosjektene her kan du lage med det du har i huset, papir, papp og maling. Det er ikke nødvendig med canvasrammer, men har du en liggende på lur kan den jo brukes nå :o) Nå skal jeg fortsette å rydde i bodene, vi har fått satt opp massevis av hyller på veggene i dag, og det ryddes og kastes, utrolig herlig følelse å få unna, bort fra gulvet og opp i høyden :o) Julebladene mine dukket opp, og nå har de fått egen plass på syrommet mitt, tenker jeg skal kose meg litt i kveld med å titte i de :o) Tusen takk for at dere titter innom meg! Ha en herlig lørdagskveld alle sammen! Bli gjerne med på min giveaway som du finner linken til her.

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

Translate »
%d bloggere liker dette: