Choopin – sommerantrekket

Ojojoj for noen herlige sommerdager vi har her for øyeblikket. Her i midt Norge er det sydenstemning og det sies at man må mange tiår tilbake for å ha opplevd maken til varme. Det er deilig og uvant og jeg må innrømme at jeg nå forstår hvorfor sydlige land har siesta midt på dagen :o) Jeg har imidlertid vært på jobb og siestaen har blitt tatt i skyggen på ettermiddagen :o) Herlig! Med gyllen hud og humøret på topp er det morsomt å pynte seg litt ekstra, lyse lette stoffer eller kanskje litt bohemaktig i form av årets lange, flagrende kjoler. En enkelt singlet til shortsen kan piffes opp med et skjerf i gode farger, sandaler og en bag som rommer det meste og du er klar for shopping, strand eller cafe tur :o) Jeg er ikke så glad i å springe rundt på klesbutikker i varmen og leter derfor etter nye butikker på nett, og her har jeg funnet en som er helt ny for meg…. Choopin.com. Massevis av kjente merkevarer, jeg er klar for ferie og har satt sammen et favoritt antrekk for late dager :o)

PicMonkey Collage

 

Vesker får jeg aldri nok av, jeg falt pladask for denne vintage vesken fra Liebeskind.

liebeskind_1(1) Jeg elsker skjerfene fra Beck Søndergaard. Jeg bruker mine skjerf mye, både på våren og om sommeren :o)

777191000381(1)

 

Oversized er populært og denne t skjorten så både luftig og god ut på en varm sommerdag. Fra Liebeskind.

777204000052-_5_(1)

 

Jeg liker at shortsene går litt ned på lårene når jeg skal bruke de på shopping eller jobb. Denne har perfekt lengde synes jeg :o) Culture Devereux – Melbourne.

777200000122-_1_(1)

 

Marenas sandaler, glitter i hverdagen :o)

777212000005(1)

 

Det er sjelden jeg skriver om klær på bloggen min, men her råder feriestemningen og det alltid tilbakevendende spørsmålet om hva man skal ha på seg når det er varmt. Jeg må innrømme at å sykle på jobb denne uken var en utfordring i sydenvarmen, hva i alle dager skal man ha på seg som også ser litt pent og greit ut :o) Klær har med andre ord hatt fokus her i huset den siste uken, og når jeg attpåtil fikk spørsmål om å skrive et innlegg på bloggen så passet det midt i blinken :o) Her er det så varmt at jeg trives best i skyggen, men nå skal jeg lure meg en tur ut på solsenga i hagen, mens deler av gjengen er på badetur :o) Herlig fredag ønsker jeg dere alle!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

 

Translate »
%d bloggere liker dette: