Kreativ førjulstid

Ingenting er vel bedre for den kreative enn å ha mange forskjellige ting å holde på med fram mot jul. Jeg har tenkt å sette av litt tid sammen med datteren min for å lage litt julepynt også dette året. Eller, det trenger jo ikke være julepynt, noe kan vi jo lage som kan brukes hele året…. Se bare på disse nydelige fatene som du lager med sjabloner og porselenspenner. Her er det motivet som bestemmer hvilken årstid koppene skal passe til. Framgangsmåten og enda flere dekortips til kopper og fat finner du på bloggen til The Sweetest Occasion :o)

DIY-Personalized-Dishware-15

 

Disse koselige jule vintage gavelappene finner du inne hos misscutiepie :o) Print og klipp, enklere blir det ikke. Jo tykkere papir jo mer holdbar blir de. Har du ikke printer som passer til tykt papir kan du lime på kartong eller papp etter at du har printet :o)

misscutiepie_inspiration_vinta

 

Har du reklame, blader eller aviser du skal kaste, kan du kanskje lage et flott lite juletre i stedet….. Framgangsmåte via Martha Stewart 

3067_120707_stackedtrees_xl

 

Her kommer et litt mer krevende prosjekt, lag dine egne gavelapper, putt de i en hjemmelaget eske med lokk på og du har en vakker gave. Hos scribd finner du beskrivelsen. Bildet er lånt av toocoolstamping.

Gift_Tag_Set_whole_set_open_angle_by_Angie_Leach

 

Disse vakre kortene er laget av Kardsbykadie.…. Så herlige, disse tror jeg blir prøvd ut av oss :o) Jeg finner nok ikke de samme hus stemplene, men jeg tror sannelig jeg har noe liggende fra før :o)

IMG_2415IMG_2416

Liker du sort og hvitt…. Hva med å lage slike juletrær og tape de opp på en dør eller vegg. Via Teip.

f4700ecf0298c2c69e65b151aecf4092

 

Disse nydelige julekulene har jeg lyst til å lage. De lages av isoporkuler, lim og garn og du velger selvfølgelig farger selv :o) Se framgangsmåte på bloggen Tamalikainenpraketti.

a5800d76fc31ec271170b21dd1181d4e

 

Glasskuler, avispapir, decoupagelim og glitter kan bli så flott som dette via Kinassauerstyle

ad62d1c0450a3c32eb3c60bf54048793

Små barn liker å lage ting…. Men det kan fort bli nok av dorullnisser til jul så hva med å lage noe morsomt og nyttig….. Et slikt forkle som dette hadde i alle fall blitt min favoritt! Eller kanskje en helt personlig nøkkelring. Enda flere gaver som ungene kan lage finner du Via Happy Hooligans. 

aprons-kids-can-make-and-give

key-chains-kids-can-make

Å brette julestjerner i papir er kjempemorsomt. Jeg brettet mange i fjor etter at jeg fant den riktige videoen :o) Tidligere i dag viste jeg dere bilde av de største stjernene jeg laget. Det er bare å kjøre video, stoppe den, spole tilbake og sett på igjen og etterhvert har du fått en stjerne du også :o)

Jeg tenker det kan bli en travel førjulstid om jeg skal få laget alt dette…. Ja, ja, noe skal vi nok få til og i morgen den dag skal vi innom hobbybutikken her og kjøpe papir til flere stjerner i alle fall :o) Ha en superduper fredagskveld!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

 

4 thoughts on “Kreativ førjulstid

 1. Rosehagen says:

  Hei Nina;) Her er det jo bare å drømme seg bort og planlegge juleaktiviteter. Det er alltid så fint å finne all inspirasjonen på bloggen din. Du legger ned mye tid i å gi oss tips. Julelappene er lagret, stjernebretting er noe jeg har gjort med elecvene mine på vgs i matematikktimene før jul. Her er det mange fine vinkler til både høyre og venstre. Juletreet var veldig fint og julekulene med garn, de tror jeg jammen jeg skal prøve ;)
  Gleder meg stort til å følge bloggen din mot jul;)
  Neste helg har damene på Gaven julemesse på Ranheim, ta turen innom om du har tid;) God helg;)

  Klem fra Ann-Mari

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Tusen takk for koselige ord! Ja, det tar litt tid å lete etter tips, jeg må jo først finne noe jeg liker selv. Så må jeg finne kilden og framgangsmåte, men du verden det er så koselig å holde på med dette :o) Jeg skal faktisk til Trondheim neste helg, da skal jeg sannelig se om jeg finner fram til dere :o) God helg til deg også! Klem

 2. Helen says:

  Koselig å lese om dine tips til juleforberedelser. Av forslagene dine om ting vi kan lage likte jeg best de to med julekuler.

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: