Strikke, strikke, strikke….

Jeg har enda ikke kommet helt igang igjen med strikkingen min, etter mange år i dvale. Fortsatt er det litt tiltak å gripe etter strikketøyet når jeg setter meg ned, men nå ligger det så nært at jeg oftere og oftere finner det fram. En god start :o) Så starter jakten på strikkeoppskrifter og jeg må sannelig si at det finnes mye flott der ute. Mange nye teknikker å lære seg og ikke minst, alle de forskjellige garntypene som finnes. Da jeg var som mest aktiv på strikkefronten fikk vi bare kjøpt garn på butikken. Nå finnes det massevis av flotte nettbutikker og i tillegg er det absolutt mange muligheter for å finne gratis strikkeoppskrifter på nett :o) I dag kom jeg over den flotte nettbutikken til Marte Helgetun. Her finner vi både strikkeoppskrifter, strikkeutstyr og massevis av garn. Siden butikken hennes rett og slett er utrolig delikat, måtte jeg bare dele noen bilder fra den med dere. Superfine, enkle, ribbevotter kan du laste ned oppskriften på vi Marte. 

377_377_False_True__fileshare_filarkivroot_mønster_MH1011 votter

Jakke på tvers. Du får kjøpt materialpakke med garn, knapper og mønster.

MH1026 jakke på tvers

Nydelig drømmelue får du også kjøpt materialpakken til. Se på de skjønne knappene.

MH0033 Drommelue alpelue til barn

Massevis av fine knapper som setter spissen på strikketøyet….

377_377_False_True__fileshare_filarkivroot_Knapper_Dreamline_knapper_03

Smart pinneskrin som inneholder utskiftbare pinner, vaiere og stoppere. Lekkert…..

377_377_False_True__fileshare_filarkivroot_blogg_eget design_pinneskrin02

Damen bak nettbutikken lager sine egne oppskrifter og har gitt ut egne strikkebøker som du også får kjøpt via nettbutikken hennes :o)

377_377_False_True__fileshare_filarkivroot_blogg_bok_strikk-til-barn_sjarm-i-hver-maske

Mmmmm, nå skal jeg titte litt nærmere på oppskriftene og se om det er noe som jeg kan gå i gang med :o) Alle bildene er lånt fra nettbutikken til Marte Helgetun :o). Ha en herlig mandagskveld!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

Translate »
%d bloggere liker dette: