Sengesett fra SNURK

Hei på dere! I samarbeid med Soveromsbutikken Sengemakeriet i Trondheim, gir vi bort et valgfritt sengesett fra SNURK. Vi har fått testet ut prinsesse sengetøyet og det innlegget kan du se “her” . Kjempemorsomme sengetøy med fotoprint både for barn, men også for den lekne voksne, for det er ikke bare motiv av prinsesser og brannmenn du kan velge i.

SNURK sengetøy

 

SNURK sengetøy

Ta en titt innom nettbutikken til Soveromsbutikken Sengemakeriet, Trondheim og se hva som er din favoritt. Familiebedriften holder til i Fjordgata i Trondheim. Med 30 års erfaring har de bred kunnskap om senger og madrasser. I sortimentet deres finner vi sengetøy i høy kvalitet, senger, madrasser, sengegavler og det vi måtte trenge til soverommet. Alt dette finner du også i nettbutikken.

SNURK sengetøy

SNURK sengetøy

Soveromsbutikken Sengemakeriet er på facebook, du finner de “her”.  Vinneren er trukket. 

SNURK sengetøy

 

 

 

 

 

 

 

Bloggurat

9 thoughts on “Sengesett fra SNURK

 1. bodil says:

  Det var jammen artig sengetøy. La meg til som følger, så då blir det vel 10 lodd på meg viss eg forsto det rett. God helg :)

 2. LISE_HOLMEDAL says:

  Er med 25 lodd :) liker og delt på instagram, følger deg på instagram og facebook. følger sengemakeriet på instagram( og facebook) Ha en god dag :)

 3. Alette says:

  Å så kjekt! :) 20 lodd. Følger deg og Sengemakeriet på instagram, og er allerede følger av bloggen din.

 4. Hilde Almås says:

  Tror det blir 20 lodd… har delt på instagram, likt begge og kommentert :) Jeg gjorde 15 av de ovenfor før 27. som jo var den egentlige trekningsdatoen :)

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: