Litt luksus på kjøkkenet

Dersom jeg skulle ha pusset opp kjøkkenet mitt nå, da skulle jeg sannelig ha hatt en integrert kaffemaskin. En som kverner kaffebønnene og deretter lager verdens beste kaffe på morgenkvisten :o) Slik det er nå står kaffekverna en plass og kaffetrakteren en annen plass og espressomaskinen en tredje plass. Tenk så kjekt det hadde vært å fått frigjort den benkeplassen…..  Forøvrig er resten av hvitevarene integrert i innredningen og det gir jo kjøkkenet et helhetlig og ryddig preg :o) Jeg har tidligere tenkt at en integrert kaffemaskin er luksus på kjøkkenet og kanskje er det nettopp det. Men det er mulig å finne god kvalitet til lave priser…. I dag har jeg blitt kjent med nettbutikken 123hvitevarer. Her finner vi hvitevarer i kjente merker både til integrering i kjøkkenet og som frittstående enheter. Mmmmm, jeg er klar for kaffe, og inntil videre blir den laget på kaffemaskinen som står fremme på benken.

DSC_9961

Noen av oss er kanskje litt over gjennomsnittet interessert i viner og da vil vi gjerne få servert en vin som har sånn omtrentlig rett temperatur. Visste du at rødvin fra den samme flasken har ulik smak om du serverer den med forskjellig temperatur… For å få fram den beste smaken som vingårdene har bestrebet seg på å lage, da serverer du den med anbefalt temperatur. Vinskap er derfor noe som ikke bare er luksus, men som kan være en god investering for deg som er glad i god vin. Ta en titt innom nettbutikken til 123hvitevarer og se hva du kan finne :o)

33bc68a4820fc27363aa56426ef07996.image.240x268

 

For oss bakeglade damene i denne familien, er det nødvendig med en god stekeovn. Visste du at du kan få innebygde stekeovner i forskjellige størrelser. Det er ganske kjekt avhengig av størrelsen på kjøkkenet og for ikke å glemme størrelsen på kalkunen…. Det er lurt å vurdere hva du skal bruke ovnen til før du velger merke og størrelse. Det samme er det med andre hvitevarer. Hva har du plass til og hva har du behov for.

DSC_8615

Før jeg vet ordet av det kan det hende jeg skal begynne å titte meg rundt etter gode tilbud på hvitevarer og da skal jeg se om da skal jeg iallefall ta en ekstra titt på vinskapene :o) Inntil videre koser jeg meg med at sola titter innom i dag.

DSC_9116

Dette bildet er fra en koselig stund på kjøkkenet i vårsola i fjor :o) Jeg kan nesten ikke vente til det blir så varmt at kaffekoppen kan nytes utendørs. Ha en herlig dag da dere!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

Translate »
%d bloggere liker dette: