Ny leser? Begynn her.

Heisann :o) Jeg heter Nina og for litt over to år siden startet jeg denne bloggen. I dag har den blitt en av mine største hobbyer, for dette er utrolig gøy. Hva skriver jeg om…. Jo, det jeg liker å holde på med fritiden min, og det er sannelig mye. Her skal du få noen smakebiter.

Interiør

Interiør    Hjemme hos Hverdagsliv det gode liv      Sjøhytta vår

Hver uke deler jeg interiøropplevelser med nyheter og bilder fra interiørverdenen, stylister, interiørbutikker og noen smakebiter fra hjemmet og hytta vår. Jeg er opptatt av vakre detaljer og elsker bilder som gir masse inspirasjon. Dette deler jeg med dere.

Vinterpyntet bord

 Dekorere

Vårens bord     Bordkort og invitasjoner   

Jeg elsker inspirasjon til bordpynting, både til hverdag og fest.Under dette temaet finner du tips til bordkort, invitasjoner, menyer og årstidenes bordpynting, samt bursdager, konfirmasjon og andre festdager.

Hage

Blomster     Hage og uteplass

Hage og blomster er en viktig del av livet mitt. Hver uke deler jeg inspirasjon og tips til stell av planter og innredning og design av hage og uterom. Når våren kommer blir det ofte slike innlegg å finne her på bloggen, så følg med :)

IMG_5417

Reisetips

Frankrike      Svalbard      San Sebastian 

Under fanen Reisetips finner du bilder, tips og opplevelser fra ulike steder jeg har besøkt. Jeg tar deg med på julemarkeder, weekendturer og sommerferie, klikk deg inn på reisetips for flere opplevelser :o)

Diy

Strikkeglede   Syglede    Papir/Origami/Scrapping/Kort    Kreativ torsdag 

Under fanen DIY finner du mange spennende tips og ideer. Hver torsdag er det kreativitet i fokus her på bloggen. Da kan du finne ideer til små prosjekter du kan gjøre i helgen. Hver fredag er viet til strikkegleden og du finner både gratis oppskrifter, nyheter og bilder fra mine egne strikkeprosjekt. Og enda er det mer å utforske under DIY fanen :)

Hverdagsglede

Bakeglede  Trening   Bokomtaler

Hverdagsgleder er noe som er viktig for meg. Ting jeg gleder meg over, ting jeg kan glede meg til. Trening er ikke nødvendigvis en glede alltid, men jeg jobber for at det skal bli det…. Bøker er en viktig del av livet mitt, hver måned vil jeg dele en ny leseopplevelse med dere.

Jeg har ikke vært så glad i å bake, men datteren min er det. Vi baker sammen, det er hverdagsglede for meg!. Her på bloggen deler vi oppskriftene og bildene våre :o) Den saftige gulrotkaken har blitt et av de mest populære innleggene på bloggen. Prøv den du også.

DSC_8615

Jeg elsker kaffe og jeg koser meg veldig når jeg kan sitte i godstolen med en kopp kaffe og lage et blogginnlegg eller lese andre blogger. Vel, dette var litt om bloggen min og hva jeg Vil du vite mer om hvem jeg er, så finner du det “her”. Ha en strålende dag alle sammen og ikke nøl med å ta kontakt! Om du vil følge meg og bloggen min kan du gjøre det via

 Bloglovin  Facebook  Instagram    Pinterest

Translate »
%d bloggere liker dette: