“Smarteste” bloggen skal kåres

Hei på dere! Jeg må jo bare dele dette med dere her på bloggen. Kanskje er jeg så heldig å få en stemme fra dere også :) Det hadde jeg satt veldig stor pris på!! Jeg trenger hver eneste stemme jeg kan få :) Saken er den at NTE i Nord-Trøndelag, vårt største elektrisitetsverk og leverandør av bredbånd skal kåre fylkets “smarteste” blogg. Bloggen min er plukket ut som en av 9 trønderbloggere. Du kan stemme én gang hver eneste dag fram til konkurransen er over den 21.juni. Alle som er med og gir sin stemme er med i trekningen av en MacBookAir og to IpadMini :) Har du lyst å hjelpe meg kan du gi din stemme ved å gå inn på “denne linken”.  Tusen takk til dere som gir meg en stemme!

Klem fra Nina

2 thoughts on ““Smarteste” bloggen skal kåres

  1. amdesign says:

    Selvfølgelig skal jeg stemme på deg!!!! Har lagt inn stemme i dag :)
    Skal prøve å huske på det fremover også!!!! :)

    Ha en fin dag!

    Klem fra Anne-Marit

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: