Pynt sommerbordet i maritim stil

Via Iron & Twine

Det er høysesong for bordpynt i maritim stil. Nå spiser vi middagen ute ved sjøen, på båten, stranda eller kanskje på brygga. Blå og hvite striper er et sikkerstikk om du ikke har mye annet å pynte med. Har du lyst til å pynte med en skikkelig sjømannsknute, er det mange varianter du kan prøve deg på. Er du ut etter godt gammeldags hamptau for å knyte slike knuter, kan det være lurt å gjøre noen forundersøkelser før du stikker av sted på butikken, det er nemlig ikke standardvarer overalt. Rødt innslag i bordpynten er også vakkert på et maritimt bord.

 

Via ukjent

Så enkelt som dette kan det også gjøres. Knytt hvitt tau rundt servietter og blomsterkrukker. Ikke vet jeg hva denne knuten heter, men jeg tenker sjø og sommer med en gang jeg ser dette bildet.

 

Via Crate & Barrel

Blått, striper og værbitt treverk, det må ikke være med massevis av skjell og båtmotiv for å få en tøff og maritim stil på bordet. På bildet under er det derimot ingen tvil om at temaet er sjø. Har du din egen samling av skjell fra turer på stranden med barna, er det bare å pynte i vei. I mange hobbybutikker får du kjøpt pakker med vakre skjell og sjøstjerner. Er du på ferie i sydlige strøk, kan du jo se etter souvenir butikker som selger pakker med skjell og sjøstjerner.

Via Home is where the boat is

Tau, skjell, fiskeredskaper og enkle knuter, det er mye som kan brukes når du pynter utendørs til fest. Pass nå bare på at det ikke er skarpe kroker på noe av pynten……

Via ukjent

Lekkert bord til sjømat fest. Små flasker med hvitt på, sitron til hver enkelt og som en del av pynten, tøffe serviettringer, kloknekker på hver kuvert. Det er rene godte pakken på hver tallerken, noe gjestene helt sikkert vil sette pris på. Legg merke til at det er festet bordkort på hver flaske.

Via ukjent

Enkle blå og hvite striper, med et enkelt og maritimt bordkort. Drivved kan du enten kjøpe ren og klar til bruk på en hobby butikk, eller du kan lete etter passende stykker i fjæra. Her er det brukt stripete sugerør og søte vimpler med anker på til navnene.

faef41545405eebda918d440df6aa550

Det er gøy å dekke bord med forskjellige tema. Er du på utkikk etter enda mer inspirasjon til sommerens bordpynt, kan du ta en titt under fanen Alt til selskapet. Ha en herlig sommerkveld!

Translate »
%d bloggere liker dette: