Frydkofta og andre kofter

http://www.viking-garn.no/kataloger/katalog-1416-1
http://www.viking-garn.no/kataloger/katalog-1416-1

Fryd kofta fra Viking garn

​En genser - i ett butikkvindu

I sentrum av Levanger ligger det en butikk for kreative. Her finner du garn og oppskrifter, stoffer og mønster, symaskiner og alt hva hjertet måtte begjære av ting du kan lage noe av. I utstillingsvinduet mot gaten, er en genser utstilt. En nydelig genser i hvitt med rosa mønster i bærestykket. Hver gang jeg har passert har blikket blitt trukket mot denne genseren. Like ofte har jeg sagt til meg selv at det er bare tull at jeg skal ønske meg en slik, jeg blir da aldri ferdig med den uansett...

En kveld jeg passerte vinduet for sikkert hundrede gang, tok jeg et bilde av den. Bildet ble sendt moren min, hvorpå jeg fortalte at her, her er genseren jeg ønsker meg. Ikke visste jeg hva mønsteret het, min strikkegale mamma hadde heller ikke sett den før. Ettersom butikken var stengt og jeg ikke skulle innom der på en stund, la hun bildet ut på en strikke side. Og vips kom svaret. Det er genserversjonen av Fryd kofta jeg har forelsket meg i.... 

​Fryd kofta

Det tok ikke lang tid før jeg fikk melding fra min mor om at hun gjerne ville strikke den..... Juhu, er jeg ikke heldig! Så akkurat nå lider jeg valgets kvaler med tanke på farger. For jeg har nemlig bestemt meg for at det er koften jeg vil ha, ikke genseren. 

Du finner gratis oppskrift på Frydkofta ved å klikke på linken under første bildet. GARNALTERNATIV: Viking Alpaca Fine ( 85% Superfine Alpaca, 15 % Highland wool ), Viking Baby ull ( 100 % merino ull , superwash ), nøster à 50 g.

Elida kofta

Nydelig kofte fra viking garn. Gråblå og naturhvit. ​GARNALTERNATIV: Viking Alpaca Fine (85% alpakka, 15% highland wool), Viking Baby Ull (100% merino ull, Superwash), nøster à 50 gr.

Loppakofte fra pinneguri

Loppa koften fra pinneguri måtte jeg ta med i dag. Har du sett for en flott fargekombinasjon. Jeg har helt dilla på gråblå grønne farger for tiden. Synes det er helt nydelig..... GARNFORSLAG: Rauma finullgarn​

Stella kofte 

Nydelig, innsvinget kofte i lekre farger. Se mønsteret på fram og baksiden. Det er benyttet samme mønster, men bunn og mønster farger er byttet om. Koften er strikket i Ask, et to-trådet drøyt, og luftig karde garn fra Hillesvåg.  ​

Åsemors kofte

Nydelig jakke fra Sissel Høivik hvor du kan kjøpe hele garnpakken og mønster. Jakken har en innsvinget fasong og mange fine detaljer. Legg merke til silkebåndet som er sydd på i front. Enkelt og vakkert mønster i lys gråblå og limegrønn som gjentas på hele bolen. Til variasjon byttes bunnfarge og mønsterfarge plass på forstykker, bakstykke og ermer. Koften er strikket i garnet Ask fra Hillesvåg, det ryktes at Sidsel Høivik har fått spesial farget noe av garnet til sine produkter. 

Da gjenstår det å ønske deg ei riktig god fredag og palmehelg :) Om du titter innom på søndag kan det tenkes du finner litt påskeinspirasjon.... ​Translate »
%d bloggere liker dette: