September er her med gratis kalender du kan skrive ut

September er her med gratis kalender du kan skrive ut
September er her med gratis kalender du kan skrive ut

September er her, med gratis kalender du kan skrive ut

Takk for nå august og velkommen til deg september. En ny måned er over og nå går vi inn i den flotte høstmåneden. Førsteside oppslaget i regionavisen her i Trøndelag er at vi kan vente oss sommerlige temperaturer opp mot 20 grader. Det er jo ikke så dumt, ettersom juni og første halvdel av juli opplevdes mer eller mindre som regnfylte og kalde høstdager.

Men hvorfor dvele ved det som har vært. En ny måned ligger foran oss og da er det bare å sette i gang å planlegge hvordan du vil at den skal bli. For planlegging er smart, enten det er gjøremål du MÅ gjennomføre, eller det er hobbyprosjekter du har lyst å ta deg tid til. 

Septemberkalenderen er laget med store, gode ruter for at det skal bli plass til å skrive inn dine gjøremål. Du kan også skrive ut flere eksemplarer slik at du har en til familiens aktiviteter og gjøremål, og en til de hobbyprosjektene du skal gjennomføre. Og ja, kalenderen er helt gratis for deg som er følger av fredagshilsenen. Er du ikke med, kan du melde deg på under dette blogginnlegget. Da kan du straks dykke inn i biblioteket og printe ut septemberkalenderen eller noen av de andre kortene og printene som ligger der helt gratis. 

September er her med gratis kalender du kan skrive ut

September er her med gratis kalender du kan skrive ut

2018 kalenderen er snart klar

Kalenderen du får tilgang til i dag, er dekorert med vakre høstfarger, malt med vannfarger. I første halvdel av hver måned, legger jeg ut kalenderen for neste måned i biblioteket. Alle månedene er dekorert med nydelige farger for å friske opp på veggen eller pulten din. Du kan skrive den ut på en helt vanlig fargeskriver. Du kan bruke helt vanlig kopipapir, men min erfaring er at kalenderen blir penere og stødigere med papir på ca. 160 gram.  

I løpet av september blir kalenderen for 2018 sluppet ut i nettbutikken. Da kan du velge mellom flere design og varianter, og selvsagt får du da kjøpt kalenderen for hele året :) For deg som ønsker en personlig gave, uten at det koster så alt for mye, vil dette være midt i blinken. 

Førjulsboken er lagt inn i min septemberkalender

Jeg har fått mange henvendelser om det som har blitt en populær førjulsbok. Og ja, den dukker opp i nettbutikken igjen i løpet av første halvdel av oktober. Min kalender i september er fylt med oppgaver som skal gjøres for å forbedre og oppgradere førjulsboken. Det blir blant annet ny kalender, og helt nye lister. I tillegg vil det blir julepynt for barn og voksne. Juhu, det er bare å glede seg. Har du ikke hørt om førjulsboken kan du lese mer om den her. 

Translate »
%d bloggere liker dette: