Advent om en uke…..adventslys

Adventslys
Via HerzAllerliebst

Om nøyaktig én uke skal vi tenne det første lyset i adventsstaken. Tenk at det bare er en måned igjen til jul. Jeg gleder meg til å begynne å pynte litt, tenne lys utendørs og begynne å bake litt. Men først skal jeg gjennom en av de travleste ukene på leeeenge. Kurs og jobb på dagtid, helt vanlige hverdagsforpliktelser på kvelds og ettermiddagstid, samtidig som alt skal gjøres klart for førjulsmarked på fredag og lørdag. Jeg skal nemlig for aller første gang selge egne produkter på julemarked og jeg er kjempespent. Mye tid har gått med til å designe julekort og gavelapper, nå skal alt printes ut, klippes og brettes og pakkes. Jeg er så heldig å få stå sammen med Liv Iren fra bloggen Liv i hus, hun syr noen nydelige nisser og toalettvesker og vi to skal nok få til en skikkelig julete bod som hun sier :)

Adventsstaker

Men nå er det tid for litt adventsinspirasjon. Jeg lovet mine leser av fredagshilsenen et eget innlegg om adventsstaker i dag, og her er det. Jeg må innrømme at naturmaterialer er noe jeg liker veldig godt å pynte med. Det er nesten ikke noe som blir bedre enn det. For deg som har en kubus lysestake, nå er det bare å gi staken litt advensstemning, en perfekt helårsstake.

Adventslys
Via Annixen
Adventslys - adventsstake
Via bolig liv

Det er lenge siden det måtte være lilla lys og egendesignet lysestake til advent. Nå kan alt benyttes, da trenger du ikke egen stake som må gjemmes mellom hver jul. Den flotte dekorasjonen er det Claus Dalby som står bak. Julekuler og litt grønt sammen med stødige kubbelys.

Adventslys - adventsstake
Via Claus Dalby

En annerledes og morsom kule, med fire adventslys. Med utgangspunkt i en oasiskule er det mye som går an. Kulen fester du til et underlag med blomsterkitt. Da sitter den fast når lysene tennes….

Adventslys - adventsstake
Via ukjent

Dette er den perfekte staken for en nostalgisk og landling adventstid. Fest lysene i bunnen av krukken og pynt med kuler eller annen pynt rundt lysene. Og som for alle levende lys, gå aldri fra dem…..

Adventslys - adventsstake
Via GartenZauber

Enkelt, rent og dekorativt. Bruk kongler, krydder og eviggrønt som pynt rundt kubbelys på betongfat.

Adventslys - adventskrans
Via my Scandinavian home

Titti fra Hwit blogg lager så mye nydelig at det er vel verd en titt innom hennes side. Bare se på denne adventsstaken….

Adventskrans - adventslys
Via Hwit blogg

Da ønsker jeg dere alle en flott søndagskveld og en god start på siste uken før advent. Meld deg gjerne på fredagshilsenen min og får flere advents og julepynte tips direkte til eposten din hver fredag.

signatur

Translate »
%d bloggere liker dette: