Adventskalenderen er kommet opp

Da er fire adventskalendere ferdige og tre av dem er kommet opp i stua, den fjerde skal til Trondheim :o) Det trenger ikke være slutt på adventskalender selv om man er student, jeg koser meg med pakking og ordning og da synes jeg eldstemann skal få en også :o) Nå er pakkene kommet opp på veggen, jeg tror aldri jeg har vært så tidlig ute noen gang. Herlig det også :o) Jeg har brodert kalender til alle fire, ulike motiv til hver og en av dem. Når pakkene er pakket opp og julaften endelig er kommet, ja da dukker julemotivet opp og det kan veldig gjerne henge der så fint gjennom jula. Ei lita gran er kommet inn i stua :o)

DSC_8046

Noen dager er det pakker i tillegg til posene, de har fått tall for den dagen de skal åpnes :O)

DSC_8050

Posene er kjøpt på kremmerhuset, klypene med tall på er kjøpt hos Panduro for mange år siden.

DSC_8052

 

Koselig og tidkrevende arbeid disse adventskalenderne, men ferdige ble de og nå er de i bruk hvert eneste år :o)

 

DSC_7947 DSC_7949 DSC_7953 DSC_7955

 

Nå skal jeg ordne meg og komme meg avgårde på julebord, vi starter tidlig, nesten rett etter jobb så da blir det nok tidlig kveld, hi, hi :o) Gleder meg veldig til julemat og koselig treff med kolleger :o) Håper dere alle får en superduper fredag! Tusen takk for alle herlige kommentarer og for at dere titter innom meg! Gleder meg allerede til å skrive nytt innlegg :o)

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Adventskalenderen er kommet opp

 1. Reidunn says:

  Så fine julekalendere du har brodert!! For en jobb du har hatt!!
  Jeg har ikke tålmodighet til å brodere:)
  Håper du hadde det fint på julebordet i dag!!
  Ha ei fin adventshelg:)
  God klem fra Reidunn

Comments are closed.

Translate »