Juleblomst og adventsgaver til deg

Christmas decoration

Juleblomster i desember og små overraskelser og pakker i adventstiden er koselig. Det er så fint å bli satt pris på og for meg er en blomsterhilsen alt som skal til. Mannen min er flink til å gi meg blomster, han vet jeg setter stor pris på det. Noen ganger er det han selv som får blomster, og de blir alltid med hjem til meg, slik som denne juledekorasjonen. Nydelige, hvite roser og brudeslør kombinert med grønt granbar og glitrende sølvtråder. I dag har jeg også laget en liten oppsummering til deg over alle juleprintene jeg har laget. Gavelapper, julekort, adventskalendertall og i dag kommer det enda mer. Da får nemlig alle mine nyhetsbrev lesere en ny liten overraskelse i innboksen. Alle linkene finner du nederst i dette innlegget. 

Christmas decoration

Hvite roser er nydelig også om vinteren. Slike dekorasjoner som dette holder seg lenge dersom du tenker smart når du velger ut "fyllet". Kjøp inn vintergrønne blader som tåler å tørke litt og som kan stå lenge etter at rosene har visnet. Selv om en rose takker for seg etter kort tid, vil det ikke synes når oasisen er godt dekket med grønt. Med det som utgangspunkt kan du bytte ut blomstene etterhvert som de visner og fylle på med andre farger eller sorter. Brudesløret står seg også godt, men passer du ikke på med vanningen kan de bittesmå blomstene bli brune. Jeg vanner ikke oasisen så ofte, men passer på at den ikke tørker ut. Lager du en slik dekorasjon i starten av desember, ja da varer den hele julemåneden, med litt utskifting av de sarteste blomstene. Jeg kommer til å fortsette med hvite roser i akkurat denne dekorasjonen, men når julen ringes inn kan det også være lekkert med røde. 

​Mange blomsterbuketter og dekorasjoner kommer med vintergrønne blader som tåler mye. Jeg samler slike i en vase uten vann, der kan de stå lenge uten å tape kvalitet og farge. Vasen og bladene står framme i stua og er et like flott grøntinnslag som en hvilken som helst grønnplante. Det hender jeg plukker fra den vasen for å piffe opp en ferdig bukett som trenger litt hjelp av og til. 

Nedenfor finner du link til innleggene mine med juleprint. 8 forskjellige juelkort, et helt A4 ark med ulike gavelapper og to typer kalendertall. Siden det er adventstid og vi voksne jo også liker å få gaver, da tenkte jeg du ville bli glad for disse små gavene fra meg. Alt er laget av bye9design, det vil si meg. Printene er kun til privat bruk og må ikke selges videre til andre, men du kan bruke de så mye du vil til deg selv og som gaver til andre. Kanskje skal du printe ut noen av kortene, ramme de inn og gi det som en vertinnegave eller julegave til en venninne. 

Translate »