Akkurat nå….

Påskeferien har startet, sola skinner, kaffen er rykende varm, tulipanene er vakre og jeg nyter en rolig formiddag i leiligheten vår. Snart skal det kokes egg, rundstykkene skal varmes og en skikkelig frokost skal inntas før vi går i gang med resten av dagen :o) I går var vi en snartur innom Ikea og der fant jeg de nydeligste tulipaner, jeg elsker disse nydelige vårtegnene :o)

 Sola skinner inn til oss og varmet så godt at jeg kunne sette opp døra til verandaen. Enda er det så kaldt at det er godt med noe varmt å sitte på, hi, hi og saueskinn varmer godt :o)

 

Ikea har nå satt opp utstillingen sin med utemøbler og annet tilbehør, og tenk, jeg gikk en hel runde uten å tenke på å knipse ett eneste bilde. De hadde til og med satt opp utstilling ute på parkeringsplassen, sola skinte inn på benker og bord, puter, pledd, skinn, lamper og mye mer og jeg har ikke tatt ett eneste bilde, ja, ja :o) Vi var nok mest opptatt av å få puttet inn i bilen det vi hadde fått handlet, lillefrøkna mi og jeg, hi, hi.

Denne lykta liker jeg så godt. Det er en gave fra min kjære tante :o) Den kan brukes både som blomsterkrukke og lyslykt. Koppen er kjøpt hos Kitchen og er en del av et sett med fat og frokost boller.

Ganske deilig å sitte midt i byen å se at det er skiføre og skiløyper rett utenfor. Men jeg har ikke tenkt å gå på ski, så jeg skal bare nyte synet av løypene i dag, hi, hi :o)

Sola må nytes i Trøndelag i dag, jeg har derfor ikke tenkt å gjøre annet enn det, værutsiktene varsler om overskyet og grått i starten av uka. Fordelen med det er vel at det ikke blir så innmari kaldt :o) Jeg vil ønske dere alle en strålende lørdag, håper dere får en fin start på påska. Hjertelig velkommen til mine nye følgere, jeg håper dere vil trives. Tusen, tusen takk til alle dere som titter innom og til dere som legger igjen en kommentar, det er så trivelig!

2 thoughts on “Akkurat nå….

 1. Baronivegen says:

  Hei på deg Nina:)

  Så herlige bilder:). Nydelig tulipanbukett:).
  Eg var akuratt litt for sein til blomabutikken idag, hadde tenkt og kjøpa meg ein bukett med tulipanar:).
  Her og er det strålande ver idag, herlig:)
  Nyt lørdagen, og god påske til deg:)
  Klems Evelyn:)

 2. Millas blåbærtua says:

  God morgen:))
  Så nydelig bukett du har kjøpt,må visst fornya raunklene mine nå som er heilt visne snart men pine dei lengst mulig for å ha dei lengst og men nå trur eg det ernol,hihi!

  Fine søndag til deg:)
  Klem fra Lillian

Comments are closed.