Baby og barnekort med de fineste farger – print ut selv

Baby og barnekort med de fineste farger - print ut selv

Baby og barnekort med de fineste farger - print ut selv

Denne uken har jeg jobbet med den nye serien med baby og barnekort som du kan skrive ut på en vanlig fargeskriver. Jeg har i tillegg laget ferdigtrykte kort, slik at du som ikke har printer, også får mulighet til å skaffe deg din favoritt. De ferdigtrykte kortene finner du her. De leveres på hvitt, tykt kvalitetspapir, med hvit konvolutt og det lille ekstra. 

Jeg husker for noen år tilbake, da jeg selv trålte butikkene for å finne kort til bursdager, barndåp, fødsler og andre anledninger. Utfordringen var ikke å finne kort. Neida, utvalget var stort og jeg kunne stå lenge foran korthyllene for å finne det perfekte kortet. Utfordringen var imidlertid å huske på og kjøpe kortet. Dette var før min tid som listeskriver, og hva skjedde, jo, gang på gang kom hjem hjem uten kortet jeg skulle kjøpe. Og hvem kjører vel enda en tur til butikken, bare for å kjøpe kort.... Jepp, jeg gjorde det.... 

Hvorfor printe ut kortene selv

Den dagen jeg oppdaget kort som kunne skrives ut på en vanlig skriver, ble jeg hektet. Ikke kunne jeg bare skrive ut kortet én gang, men flere ganger. Det gjør det rett og slett mye billigere enn å kjøpe et ferdig kort. I tillegg kunne jeg pynte kortene litt ekstra om jeg ville det. Etterhvert oppdaget jeg at det var smart å ha en bunke tykke ark liggende i tilfelle jeg plutselig trengte et kort. Fra jeg fant kortet jeg ville skrive ut, til jeg hadde det ferdige kortet i hånden, tok det mindre enn 5 minutter. 

Jeg digger den muligheten print gjør for oss. Har du aldri prøvd det før så vil jeg absolutt anbefale det. Dersom du ikke vil kjøpe et kort første gang, kan du teste ut noen av kortene jeg har liggende gratis i biblioteket. Du melder deg på fredagshilsenen i slutten av blogginnlegget og vips så kan du begynne å teste ut printene. 

Ett print mange muligheter. Disse skjønne baby og barnekortene kan du printe ut gang på gang, du kan bruke de som kort eller du kan ramme de inn og bruke de som bilde på veggen eller som en koselig gave. Du kan bruke de som bakgrunn i en fotoalbum, i et scrappeprosjekt eller som pynt på en notatbok. 

Print ut kort og matchende konvolutter

Disse baby og barnekortene måler 13x13 cm når de er ferdig klippet og brettet. For best resultat anbefaler jeg en papirtykkelse på over 200 gram.

Til hvert kort lager jeg matchende konvolutter. Konvoluttene kan du printe ut på helt vanlig kopipapir eller på en tykkelse opp mot 160 gram. Her kan du selv prøve deg fram for å finne den tykkelsen du synes blir best. Når du har printet ut konvolutten, bestemmer du selv om du vil ha dekorsiden på utsiden av konvolutten eller på innsiden. Disse med farger velger jeg gjerne å bruke fargesiden ut, da skiller kortet seg ut i mengden av alle hvite konvolutter. 

Mer fra barneserien

Det er flere kort på tur ut i butikken fra denne barneserien. I tillegg har jeg laget print i samme serie som kan henges opp på veggen, gis bort i gave, eller brukes som enkle kort. Du finner blogginnlegg om barneprintene her.

Likte du denne serien blir jeg glad om du legger igjen en kommentar eller sender meg en melding. Digger du print og alt som kan lages av papir, meld deg på fredagshilsenen og test ut noe av det som ligger i biblioteket med en gang.