Bamseshopping i København

Jeg skulle bare kjøpe en bamse…. Etter å ha vært innom Tivoli og julemarkedet i København oppdaget jeg en bamsebutikk rett utenfor hovedinngangen. Den var dessverre stengt så jeg tenkte at “supert, da kan jeg stikke bortom den i morgen før vi drar og kjøpe med en myk bamse”. Som tenkt så gjort, ca. 30 minutter før vi skulle dra kom jeg inn på denne bamsebutikken og gikk rett bort til kurvene med bamser. Overraskelsen var stor da disse søte bamsene lå der, flate som pannekaker og med åpning i ryggen. Jeg smugtittet meg rundt og oppdaget en diger maskin med masse hvitt fyllstoff som durte og gikk, der stod det en dame og fylte en bamse.
011
Jeg tok med meg denne lille bamsen og ba om å få fylt den opp. “Nei, det må du gjøre selv” sa damen, heldigvis hjalp hun meg litt på vei og bamsen ble fylt :o) ” Nå må du velge hjerte” sa damen. Jaha, bamsen skal altså ha et hjerte, når du klemmer på det begynner det å dunke. Hjertet ble puttet inn i bamsen og ryggen ble sydd igjen.
“Nå skal du vaske bamsen” sa damen. Ok, nå begynte det å bli litt varmt der inne, men bamsen ble tatt med til et stellebord og fikk sitt første bad som en nyfødt baby. Nå tenkte jeg at jeg kunne få tatt med meg bamsen og dra avgårde, men nei.
“Nå må du gi bamsen et navn og registrere den slik at den kan komme tilbake til eieren om den blir borte” Ok, vi døpte bamsen, den fikk navn, adresse, fødselsdato epostadresse og hele pakka og så fikk jeg ta den med til kassa. Der ble det høytidelig overrakt en stor fødselsattest og et stort papphus som bamsen skulle reise hjem i…..
Jeg hoppet mindre elegant over forsøket på å få meg til å kjøpe klær til bamsen. Det var jo utallige hyller med bamseklær, både for guttebamser, jentebamser, fotballbamser, skateboardbamser, prinsessebamser  osv. osv.
Jeg brukte nøyaktig 24 minutter der inne, men rakk bussen akkurat :o)
013
Hvor var jeg: Jo, hos Buildabear Workshop. Det er jo en helt genial butikk for små bamsemammaer og bamsepappaer, men aldeles ikke hvis du bare skal innom og kjøpe en bamse. Du finner denne herlige butikken i Oslo og Sandnes. Virkelig verdt et besøk, men husk å ha god tid!!!
EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

2 thoughts on “Bamseshopping i København

Comments are closed.