Barneselskap – morsomme tema

Barneselskap med morsomme tema må vel være en drøm for de fleste barn. Massevis av farger og stående buffet er spennende for små krabater. Det er mye man kan lage med ting man har i skap og skuffer fra før. Vimpler og dekormaterialer kan kjøpes ferdig eller lages selv. Favoritten min er dette sirkuspartyet. Det er overflod av farger og energien vil nok boble både hos store og små med dette bordet. Det er gjennomført til fingerspissene dette bordet, mye kan du selv lage, og både vimpler og skilt, samt mal til popcornformer, finnes på nett. I løpet av våren vil du få anledning til å kjøpe partypakke med sirkustema via bye9designprintshop, det er bare å glede seg. Muffins, sukkerspinn, popcorn, klovneneser og det som hører med til en sirkusforestilling finner du på dette bordet. Her er det melk i flaskene, benytt det du har i kjøkkenskapene, saftflasker, barnematglass og lignende hvor du fjerner etikettene er supre. Hvite, enkle papirposer kan du benytte til popcorn, mal røde striper på. Fargerike sugerør og muffinsformer får du kjøpt overalt og gavepapir kan benyttes til å sette farge på bordet, veggen bak, og kakefatet som vi ser her. Bruk fantasien og lag dit eget sirkus tema med de fargene dere liker.

06circus
Celebrations at home

08circus

Har du noen som elsker verktøy, gravemaskiner og det som hører med, da må vel dette være midt i blinken. Det er vel ikke mange som har mange verktøykasser tilgjengelig, men et verktøybord med kaker og mat på er det fullt mulig å lage. Har du et gult laken eller teppe kan dette benyttes som duk, ellers er det mulig å få kjøpt papirduker i ulike farger. Gavepapir i rett farge kan også festes til bordet. Kanskje er lastebilen en av gavene til bursdagsbarnet, fyll lasteplanet med godis og sett den midt på bordet.

Spaceshipsand laserbeams
Spaceshipsand laserbeams

Her er jernbanen tema og det er stor sannsynlighet for at bursdagsbarnet fyller 3 år. Kaker med jernbanesviller, små kaker formet som jernbanevogner, kakepynt med friske farger og jernbanesviller, vimpler og skilt. Tegn, klipp og lim og sett fantasien i sving.

Celebration at home
Celebration at home

311 57

Det er vel ingen tvil om hva som er tema her. Biler er populært! Her er det bare å pynte og finne fram det du har av biler, papir med biler på, lag biler av kakepasta og pynt.

Celebration at home
Celebration at home
Celebration at home
Celebration at home

Superman, spiderman, batman, ja alle disse superheltene kan bli et spennende utgangspunkt for en guttebursdag. Selv om ikke gjestene kan lese, vil de kjenne igjen “eksplosjonsboblene” eller “poffboblene”, dette er actionparty. Ta en tur inn via linken under bildet og se mer av dette partytemaet.

Sheknows
Sheknows

Har du et kreativt bursdagsbarn som elsker å male, ja da kan du ha maling som tema. Malekostene på veggen har fått magebånd av farget papir, det samme har også flaskene fått. Cakepops med farget glasur, fargerike sugerør, rålekker kake med fargerik glasur og små lerret på staffeli som pynt.

Celebration at home
Celebration at home
4
Celebration at home

Rosa og blått er skikkelig flott. Her er det maritimt tema med sukkersøtt innslag. Perfekt for en ung dame. Dekorer med vimpler, kakepynt, sette magebelter på flaskene og merk sugerørene med små vimpler med navn på.

Sweet Peach paperie
Sweet Peach paperie

Pink-and-navy-party-table

Det er klart det krever mer arbeid når et selskap skal være gjennomført med eget tema. Liker du å ordne til selskap er det imidlertid kjempegøy når det blir så flott som på disse bildene. Det  er heller ikke nødvendig å legge opp til at det skal bli dyrt, mye finner vi i skuffer og skap fra før, laken kan benyttes til duk, lekene til ungene kan benyttes til kakefat og bordpynt, bruk gavepapir til å klippe magebelter og pynt til vimpler og bordbrikker. Samle på flasker som du vasker og plukker etiketten av. Med litt planlegging så blir det både gøy og rimelig å lage til et tema selskap. Flere tips til selskapet finner du her: “Alt til selskapet”.

Klem fra Nina 

Translate »
%d bloggere liker dette: