Blått, hvitt og stjerner

Siste dagene i høstferien ble tilbragt på hytta :o) Nå har vi stengt av for vinteren, men jeg gleder meg allerede til ny sesong. Nå legges planer for neste male prosjekt, både vegger, vinduskarmer og innredning  skal få ny farge. Perfekt prosjekt å starte opp med til våren når vi igjen kan slå opp vinduene mot den herlige, friske sjølufta :o) Veggene blir nok i samme farge som resten av hytta, altså hvit. Innredningen er for tiden lakkert og trehvit, den har jeg lyst å male i en lys gråfarge, så får jeg se om jeg finner den perfekte match i løpet av vinteren. Søndag var det nydelig vær, det var så varmt at det var mulig å sitte i solveggen i bare t-skjorte. Herlig, det midt i oktober :o)

DSCN5345

Jeg har en del svarte smijernstaker til lysene mine, og akkurat denne liker jeg veldig godt. Enkel og stilig :o)

DSCN5349

Nå har den fått selskap med duk i tynt jeans stoff. Akkurat passe med stjerner i ene enden.

DSCN5351

Putene i samme stil gjør seg godt i den mørkeblå sofaen.

DSCN5353

Her er et lite glimt fra et av loftene, jeg elsker skråtakene og panelet her. Farven på veggene er Gustaviansk blå, jeg blir bare mer og mer glad i den fargen.

DSCN5356

En gammel skipper har fått plass i vinduskarmen på loftet, når det blåser som verst hender det at han stuper på nesen ned i senga under :o) Hittil uten en skramme :o)

DSCN5357

Dagen er godt i gang allerede. Jeg har fått min kaffe og min frokost og avgårde bærer det til andre dag i tingretten som meddommer. Lang dag kan det bli, men da blir det desto mer koselig å komme hjem i kveld og titte innom bloggevenner :o) Tusen takk for alle koselige kommentarer og hjertelig velkommen til nye følgere! Jeg setter stor pris på det skal dere vite! Ha en herlig dag alle sammen!

 

4 thoughts on “Blått, hvitt og stjerner

 1. Livets små øyeblikk says:

  Det er jo bare utrolig at vi har fått en slik høst, selv om det ikke var t-skjorte-vær her så har det vært godt og varmt i sola. Vi bare nyter:)
  Liker så godt stilen du har på hytta, litt maritimt og så i stil med det som befinner seg utenfor hytteveggene også – så fint:) Måtte smile av skipperen som står så fint og melder vinden for dere;D

  Håper det har gått bra i dag, nyt kvelden!
  Og du; takk det samme – det er så hyggelig å se på bloggen at det ligger en hilsen fra deg:)
  God klem
  Hanne:)

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Tusen takk Hanne! Jeg forsøker å lage en litt maritim stil, det blir, litt etter litt :o) Laaaang dag i dag, men vi ble ferdige :o) Nå er det slappe av og kose meg med bloggen tid :O) Herlig kveld til deg også! Klem

 2. Toves Sammensurium says:

  WOw for en utsikt dere har fra hytta.Og tenk å få sitte ute i t-skjorte i oktober og nyte den,og solen!!!! FOr en perfekt avslutnming på hyttesesongen,det kan jo ikke bli bedre og jeg tipper det ikke blir så altfor mange gangene det kommer til å skje??? Heldigvis lever man lenge på slike øyeblikk!!!!
  Flott høst er det ihvertfall samme hvor man er!!!!
  Toveklem:)

Comments are closed.