Blomster og puter i hvitt og blått

Mor og datter har vært på shopping på hagesenteret. Mor kom hjem med blomster, datteren kom hjem med nye puter…. Ja, slik kan det gå når hagesenteret ikke lenger bare selger blomster. Vi fikk med oss katalog på nye hagemøbler også….. Drømme, drømme :o) Vi to damene i huset ønsker oss nemlig sofa utendørs, vi mener egentlig at vi har bruk for det. Mye av shoppingrunden vår innebar da å prøvesitte de fleste møblene de hadde og det er mange…. Vi likte den og den og den og…. Trøste og bære det er jammen meg like vanskelig med valg av sofa utendørs som innendørs. Det som imidlertid taler imot å kjøpe sofa utendørs er rett og slett trønderværet. Jeg tror ikke jeg gidder å lempe en haug med puter mellom hver regnbyge. Hadde den stått under tak hadde det nok gått an :o) Men her skal dere få se hva vi kjøpte….

DSC_0455

Nå skal det blått inn på jenterommet. Det blir riktig så lekkert mot alt det hvite. Dette er det eneste rommet i huset med hvitt gulv, vi er så fornøyde med det :o)

DSC_0442

Sengeteppet er fra Au Maison, det har vandret litt rundt i huset og har nå stoppet på det hvite jenterommet :o)

DSC_0464

Jeg kjøper hvert år denne typen Pelargonium – den kalles retro og blir diger når den plantes ut i en stor krukke. Denne hvite typen heter “Nicolaj” og tåler masse regn, men også sol :o) Den kan overvintre, men ikke hos meg.

DSC_0476

Gode varme filttøfler fra Husfliden. I blått selvfølgelig :o)

DSC_0456

Nå gleder jeg meg til å plante disse skjønnhetene ute :o) Men enda skal de få være inne om natten og bare lufte seg litt utendørs på dagtid.

DSC_0479

Mor og datter er fornøyd. Putene er fylt med dun og er fra Linum. Jeg ser ikke bort fra at det er arvelig med putedilla…..

DSC_0470 DSC_0484

 

Her har det vært nydelig vær i dag, godt malevær, heldigvis :o) Det er utrolig spennende å se at huset forandrer seg time for time. Jeg er overbevist om at vi har landet på riktig farge. Flere ganger har jeg vært ute og tittet på fargen og ja, dette blir bra :o) Dagen fyker av gårde og plutselig var det kveld igjen. Håper dere alle har fått en flott ukestart!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

One thought on “Blomster og puter i hvitt og blått

  1. Maria - Sabelhagens olivlund says:

    Snygga kuddar och pelargonerna är så söta. Perfekt att de tål en del regn.
    Ha en fin tisdag
    Kram Maria

Comments are closed.