Blomster og sjokolade

Mandag ettermiddag og vel i gang med ny uke. Ettermiddagene blir lysere og lysere og det er jeg jammen glad for :o) I dag ble det takk og farvel til de siste julestjernene og nå er hortensiaen på plass :o)  Hortensia, orkide, roser og tulipaner, det er så mye fint å velge i nå.

Blomster og sjokolade

Blomster og sjokolade
Siden lilla er årets farge, passet det jo godt å lete fram den lilla blomsterkrukken som jeg bruker i adventstiden :o)
Blomster og sjokolade
Den heklede løperen har min mormor laget og jeg legger den fram så ofte som mulig. Det betyr mye for meg å vite at hun har heklet den til meg.
Blomster og sjokolade
Jeg har vel ikke lagt skjul på at jeg liker sjokolade veldig godt, men jeg er egentlig ikke så glad i den mørke, fancy, belgiske sjokoladen. Jeg lever lenge med troika, bamsemums, firkløver og sånn type sjokolade. Av og til dukker det imidlertid opp sjokolader som er både fin og god. I jula stiftet jeg bekjentskap med denne :o)
Blomster og sjokolade
 Egentlig hadde jeg ikke tenkt å vise fram innsiden, men la gå…
Ja, nesten tomt… :o) Skikkelig god sjokolade med forskjellig innhold. Har du lyst å prøve den selv kan du bestille den her.  Supert, ikke sant? Nå trenger vi ikke en gang gå i butikken for å kjøpe sjokolade.
Blomster og sjokolade
Denne sjokoladen er også norsk. Den er laget av Cielo. Firmaet ble startet i 2002 av tre gutter, mens de enda gikk på videregående. I dag har de utsalg flere steder i Norge.
Blomster og sjokolade
Jeg ønsker dere alle en herlig mandagskveld, med eller uten sjokolade :o)
EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

One thought on “Blomster og sjokolade

  1. Hespe says:

    Hei, og takk for hyggelig hilsen på bloggen min,og så utrolig kos at du ønsker å følge meg videre – velkommen skal du være!!

    Så koselig med den heklede løperen som mormoren din har heklet – har noen slike minner etter besta jeg også :)

    Fin uke til deg!

    Klem fra Hildegunn

Comments are closed.