Blomster på kjøkkenet mitt

Da har jeg fått ordnet og ryddet og plantet og dillet litt midt oppe i alt det andre som skal gjøres når det er ettermiddag midt i uka :o) Jeg kjente det da jeg kjørte avgårde på møte i morges at jeg bare måtte rekke å komme meg innom blomsterbutikken. Jeg gledet meg skikkelig til det. Jeg elsker blomster og nye friske blomster er nesten enda bedre enn en ny ting…. nesten…. Det kan i alle fall måle seg med det :o) Noe jeg gleder meg veldig til når våren kommer er å dra til nærmeste hagesenter og se på alt det flotte de har der. Det gir massevis av inspirasjon og det gjør godt for kropp og sjel. Jeg er like optimistisk hvert eneste år, sola skal skinne i Trøndelag og det skal bli masse tid utendørs for å nyte alle fine blomster. Ja, jeg vet hvordan Trøndersommeren var i fjor, men i år skal den bli bra! :o) Her kommer noe av det jeg handlet med meg hjem i dag, det er nesten som våren er kommet innendørs.

DSC_8625

Dette er en type primula, men den er litt større enn de som akkurat nå selges i tre pakning mange steder :o)

DSC_8656

Jeg elsker å gjøre om og pynte litt inne i hjørneskapet mitt som ble ferdigmalt før jul. Det er sjelden jeg har blitt så fornøyd med et maleprosjekt som akkurat dette skapet :o) Som noen kanskje har fått med seg, det er sjelden jeg klarer å gå forbi fine kopphåndklær…. Det er visst noe som kalles samlemani og det har jeg når det gjelder disse :o)

DSC_8632

Hvilken løkblomst er dette mon tro….

DSC_8641

Selvfølgelig er det perleblomst. Tenk at jeg fant det :o) De er ikke kommet ut enda, men det varer nok ikke lenge. Noen så kanskje innlegget mitt om pynt i vinduskarmen og der var det søte perleblomster i store kopper. Det måtte prøves ut.

DSC_8642

Det er lyst på kjøkkenet så jeg satser på at det går bra å sette de inne i skapet :o)

DSC_8650 DSC_8653

Perlekjedet er laget av trekuler fra Søstrene Grene. Håndkleet fra Green Gate er en gave jeg har fått. En av mine favoritter :o)

DSC_8654

Til slutt må jeg vise denne finingen. Se så frisk og sprudlende den er. Kanskje er det masse energi å hente fra denne :o) Vet ikke hva den heter, men grønn og frisk er den og den et tenkt plassert ved vinduene som nå skal få et nytt strøk med hvitmaling :o)

DSC_8644

 

Hortensia og orkide ble også med hjem, så dere kan tro jeg koste meg der jeg gikk og tittet. Nå skal jeg hive meg rundt å få tatt et strøk med maling på vinduene, håper dere får en fin kveld alle sammen!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

6 thoughts on “Blomster på kjøkkenet mitt

 1. Rosehagen says:

  Nydelig;)
  Kom hjem med løkblomster og tulipaner etter en tur innom IKEA. Må bare ha;)) Ja, tenk hvor optimistiske vi er foran hver sommer;) I år, ja i år skal det bli så bra;))) Men vi er jo trønder og koser vel oss med det været vi får;)

  Klem fra Ann-Mari

 2. Lill says:

  så koselige bilder ♥

  Tror jeg må en tur på plantsjen å få kjøpt inn litt vårtegn jeg også

  Ha en flott dag

  klem fra Lill

 3. Kaspara says:

  Hei Nina
  Så koselig med blomster rundt deg! Jeg må innrømme at blomster ofte er litt mangelvare her i Kasparahuset og det skyldes nok mye at jeg er så allergisk for mange slags blomster. Primula blir det bare snufs og nys av her, men jeg tar det litt igjen sommerstid med uteblomster.
  Perleblomster en en favoritt hos meg. Var så nydelig i den krukken du hadde dem i.
  Glad dag til deg!
  Klem fra Kaspara

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Tusen takk :o) Ja, med allergi er det ikke bare å fylle på med alt, vi har hatt det slik her med løkblomster, men det ser ut til at det forsvinner med alderen til ungene :o) Nå er det ok både med tulipaner og perleblomster, jippi :O)Herlig dag til deg! Klem

Comments are closed.

Translate »