Bokbretting i bokhylla

Da er det sannelig blitt september…. nå begynner høsten på alvor for meg. Det er ei fin tid synes jeg. Naturen skapes om til et fantastisk fargekart og den skarpe, klare høstluften som gjør det så deilig å puste. Noe annet jeg liker med høsten er at det nå er tid for å kose seg inne og med det kan vi finne tid til litt kreative sysler, noe jeg setter stor pris på :o) I dag har jeg knipset noen bilder fra bokhylla vår. Her i huset har vi bøker, massevis av bøker, en periode var det så mange at vi faktisk ga bort haugevis. Jeg har ikke lyst til å pakke de bort i kasser og esker, jeg vet at de aldri blir lest da, derfor er det like greit å gi de bort til glede for andre. Å møblere med bokhyller er vanskelig synes jeg, det er så mange farger i bøkene…… jeg liker luft rundt meg, både inne og ute og overlessede bokhyller kan fort bli for «tunge» i stua mi. Det har jeg forsøkt å løse ved å lage noen hyller med luft i slik som her :o) og med min datters bokkunst er det vel ingen tvil om at dette er en bokhylle :o)

DSCN5116 DSCN5117

Den tålmodige frøkna mi har brettet og brettet. Dette er bøker på over 300 sider, vi har tatt mål slik at brettekantene skal bli like store og hun har brettet…. Denne boken var med på biltur og den var med på besøk og hun brettet :o) Det tok ikke så lang tid, men hun holdt på intenst og flott ble det. Etterpå pyntet vi permen med HAY papir, den fortjener virkelig en hedersplass i hylla :o)

DSCN5123 DSCN5124

Bøkene hun brettet er gulnede i bladene og passer godt til fargene hos lille PIP :o)

DSCN5125 DSCN5127

Nederst til høyre har hun brettet en annen variant og nå er hun i gang med en tredje :o)

DSCN5128 DSCN5131 DSCN5135

 

Søndagen i Trøndelag er grå, jeg skal benytte dagen til trening, rydding og vasking av både hus og klær :o) Det er så godt å være noenlunde ajour når mandagen og ny uke kaller :o) Håper dere får en fin søndag der dere er! Tusen takk for at dere titter innom meg, det er så koselig å skrive innlegg og samtidig vite at dere er mange som kommer på besøk til bloggen min :o) I kveld skal jeg titte innom til mine bloggevenner, gleder meg :o)

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

8 thoughts on “Bokbretting i bokhylla

 1. Millas blåbærtua says:

  Tenk at det er september allerede,det går fort men koselig med høsten og❤
  Nyt kvelden!
  Klem fra Lillian

 2. Tove says:

  Å hjelpe meg,nå ble jeg imponert her!!!!For et arbeid,og så stilig det ble!Aldri sett på makan jeg faktisk.Kanskje jeg ikke skal hive alle bøkene på loftet lell ;)
  Her har det også vært skikkelig høstvær i dag…ryddet og kost meg inne etter en frisk tur ute.Kjempekoslig faktisk.Elsker høsten jeg :)
  Ha en god uke!!!Og gratulerer til Reidunn forresten!
  Toveklem :)

 3. Reidunn says:

  Noe så stilig da!!
  Her er det ei som er både tålmodig og flink ser jeg:)
  Veldig dekorativt!!:)
  Her har det vært litt overskyet i dag men sola kom igjen på kvelden:)
  Det har vært en arbeidsom søndag her med både maling, vindusvask og gressklipping:)
  Ønsker deg en fin søndagskveld!!
  God klem fra Reidunn

 4. Rosehagen says:

  Så råstilig;) Papirbretting er så lekkert og dette var nok en ny variant for meg;) Men det krever litt (mye) tolmodihet;)
  Jeg liker høsten og de mørke kveldene;) Det blir litt tid til å pusle inne;)
  Vi skal pusse opp bad!!! Gleder og gruer meg;) Mange valg;))

  Nyt flotte septemberdager;)

  Klem fra Ann-Mari

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Tusen takk :o) Vi starter med bokbretting før vi prøver oss på stjerner når vi kjenner oss klar for det. Prøvde stjernebretting før jul i fjor og her ikke helt klar enda til å prøve igjen…. Lykke til med badet, så spennende! Klem

Comments are closed.