Bokbretting og pyntemodus

I det siste har det blitt lite tid til å springe rundt med kamera og fotografere, men i dag måtte jeg bare ta noen bilder fra skapet i gangen :o) Noen dager flyter det med nøkler, duppeditter, vannflasker, hansker og alt det som bare må legges raskt bort en liten stund fordi det er så enkelt å legge det der….. Altså rett innenfor yttergangen. Datteren min har brettet bøker, eller laget bok kunst og det inspirerte meg til å pynte litt  :o)

DSCN5052

Denne boken har over 300 sider og med litt tålmodighet er dette enkelt å lage. Hun startet fremst i boken og brettet hver eneste side innover på langs. Vi har brukt en pocketbok som er ferdiglest :o)

DSCN5054

Den kule spretterten er egentlig en blyant og passet egentlig godt her på skoskapet mitt :o)

DSCN5057

Hjertet er fra min produksjon av hjerter til hver av mine nærmeste kollegaer :o)

DSCN5060

Det lille oliventreet har fått flytte inn, det begynner å bli kaldt om nettene nå og jeg tar ikke sjansen på at det fryser…

DSCN5069 DSCN5071

Skoskapet kjenner nok mange igjen fra Ikea, helt utrolig hvor mange par sko det rommer.

DSCN5072

 

I dag var kaffen skikkelig god, kan det ha noe med at det er midt i uka allerede, hi, hi :o) Tyngre og tyngre for hver dag å sprette opp morgenfrisk og rask, og da er kaffen en god venn sammen med avisene :o) Nå skal jeg hive meg på sykkelen og rulle nedover til jobb. I går hadde jeg på ulljakke da jeg syklet og regnjakke i kurven, det var jo meldt regn. Det ble en varm tur hjem med godt over 20 grader, herlig :o) Nå begynner det å nærme seg trekning i min giveaway, så har du lyst å være med kan du prøve sjansen inne på linken øverst til høyre :o) Ha en strålende dag alle sammen!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

8 thoughts on “Bokbretting og pyntemodus

 1. Anne Valstad says:

  Hei på deg du! Så nydelige bilder dette var og så flink datteren din er med den bokkunskten!!! Du, jeg er så spent på om det ble KUBUS 4 på deg da du var på Trondheimstur? Den er kul ja. Ha en strålende dag kjære deg. BTW; Den lysestaken du har på bildet over her, var bra nydelig!!! :D

  Klem, Anne <3

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Tusen takk! :o) He,he, nei det ble shopping til eldstemann og lunsj på solsiden. Vi var innom Interia og der hadde de også KUBUS4, men vet du hva. Jeg som trodde jeg ville ha hvit ble plutselig sikker på at jeg ville ha svart og så ble det ingen i det hele tatt :o) Så nå må jeg bare bestemme meg…. En strålende dag ønsker jeg deg også! Klem :o)

 2. Husfrøy says:

  For en kreativ idé med den bokkunsten! Ble jo veldig fin :)
  Jeg får ta en rydderunde i gangen vår i morgen.. Huff..
  Ha en veldig fin helg!
  Hei fra Eva

Comments are closed.

Translate »