Bordkort med hestemotiv til konfirmasjonsbordet

Bordkort med hestemotiv til konfirmasjon

Bordkort og farger på bordet - alltid tema til den store dagen

Våren er ​på full fart inn over landet vårt, og med den starter også sesongen for de store selskapene. Mange er nok i gang med planlegging av konfirmasjonsbordet eller kanskje er det et bryllup eller en rund dag som planlegges. De siste ukene har jeg hatt det gøy med å lage mange nye bordkort til nettbutikken. Selv har jeg gjennomført fire konfirmasjoner, hvor alle selskapene ble holdt hjemme i stua med nesten 40 gjester. Hver eneste gang ble bordkort og farger på bordet tema. Du kan lese mer om konfirmasjonsbordet og sjekkliste til den store dagen "her". 

Farger og tema for bordpynten er ikke alltid like enkelt. Mitt utgangspunkt ​har vært hobbyen og interessen til hovedpersonen, samt favorittfargene. Det må ikke være de tradisjonelle fargene som blått og rosa, det finnes jo så mye annet flott som virkelig kan sette prikken over i en på en festdag. I dag vil jeg vise fram bordkortene og serviettringene med hestemotiv. Disse er å få kjøpt i nettbutikken min

Bordkort med hester

Det finnes mange hesteglade jenter og gutter som ønsker seg bordkort med hestemotiv på. Jeg har derfor laget en serie med bordkort og serviettringer hvor fargene på blomster og servietter kan variere etter smak og ønske. Her kan du bruke flere lilla og blånyanser, og skarpe grønne vårfarger blir flott til disse kortene. Skarpe orange blomster ser du ofte i blomsterdekorasjoner både på guttebordet og jentebordet og disse bordkortene passer derfor perfekt. 

Bordkort med hestemotiv til konfirmasjon

Bye9design printshop

Doble eller enkle bordkort - og litt ekstra pynt

Bordkortene er laget doble med hvit bakside. Du kan velge om du vil brette de og la de stå på bordet, eller om du vil dele de i to og henge de på et glass som dette. Det fine med print, er at du kan prøve deg fram med det som passer. Gjør du en feil, skriver du ut flere. Settet med bordkort og serviettringer betaler du bare kr. 25,- for. Deretter kan du skrive det ut så mange ganger du vil på en vanlig fargeskriver.

​Vær kreativ om du vil og pynt litt ekstra

Nå kan du prøve deg fram med ekstra pynt om du vil. Gjør manen litt ekstra pyntet med noen striper av sølvglitter fra en glittertusj. Du kan også lime på små paljetter, blomster og annet dersom du ønsker det. Du velger selv om du vil bruke skrifttypen som følger med eller om du vil skrive på for hånd. Dette er rett og slett et supert alternativ for deg som har det litt travelt eller som ikke synes det er så enkelt å starte med blanke ark. 

Serviettringer - sangringer

Det er alltid ekstra lekkert med serviettringer som står i stil med bordkortene. Vanligvis er ikke dette noe du får kjøpt ferdige løsninger på, men her får du altså begge deler med samme motiv og farger. Om du velger helt hvite servietter eller om du velger å ta opp en eller flere av fargene som finnes i serviettringene er opp til deg. Du kan rett og slett dekke mange forskjellige bord med disse kortene..... 

Du kan brette serviettringene slik jeg har gjort her og legge bestikket under. Det gir en litt strammere stil. Du kan også klippe ringen kortere og lime den som nettopp en ring for å feste rundt en serviett eller en sangrull. Som du ser av bildet nedenfor, kan du velge om du vil skrive inn tekst med skriften som følger med eller la de være helt uten tekst. 

Bordkort med hestemotiv til konfirmasjon

Bye9design printshop

Motivene er malt med vannmaling

Jeg har ikke tegnet hestene selv, men designet er kjøpt av en designer som lager de flotteste dyremotiv. Jeg har deretter kombinert motivet med vannfarger som gir en nydelig bakgrunn til de elegante hestene. Er de ikke flotte...

Hvordan redigerer du tekst og skriver ut disse kortene

Både bordkort og serviettringer er digitale filer som sendes på epost til deg, rett etter at varen er betalt. I eposten finner du to linker, en for bordkortene og en for serviettringene. Når du klikker på linken, dukker bordkortene opp på skjermen din. Da er det bare å begynne å skrive inn navn på gjestene, eller den teksten du vil ha. Så printer du ut bordkortene på fargeskriveren din, klipper rundt kantene, bretter og så er det ferdig.....

Papir

Du kan bruke helt vanlig kopipapir. Vil du derimot ha litt mer eksklusiv kvalitet, kjøper du en bunke med fine ark i den tykkelsen og kvaliteten du vil ha. Du kan lese mer om print og papirkvalitet på et innlegg jeg har skrevet "her". 

Bordkort med hestemotiv til konfirmasjonsbordet

Bye9design printshop

 Fire ulike bordkort - Fire ulike serviettringer

Jeg har laget bordkort og serviettringer med fire ulike farge​ bakgrunner, det gjør bordet både fargerikt og spennende. Alle disse variantene er med i produktet som er til salgs. Jeg har brukt mye grønt og oransje, i pynten og de gråblå lin serviettene gir bordet et rustikk preg. Med hvit duk og lysere farger i pynten vil det bli både feminint og elegant. 

Jeg har laget mange ulike bordkort som nå ligger i nettbutikken, jeg vil vise fram flere her på bloggen etterhvert, men kom gjerne en tur innom bye9design printshop for å la deg inspirere av det andre motivene som ligger der.