Bordkort og invitasjoner til vårens selskaper

Bordkort2

Jeg er så begeistret over å kunne vise deg noen av mine siste bordkort fra nettbutikken. Black Heart og Pink Heart er designet spesielt for deg som liker det enkle og stilrene til årets selskap. Her får du både bordkort, invitasjoner og serviettringer/bånd til sangrullene i samme design.

Våren har allerede komme godt i gang mange steder i landet og snart er vi i gang med feiringer av konfirmasjon, bryllup og andre store anledninger. Det er nettopp med tanke på dette at jeg har laget disse stilrene og søte kortene. Black heart er for deg som liker det enkle, stilrene og som vil at bordkortene skal være diskré, men ikke usynlig på bordet.  Med det sorte og hvite kan du sette farge på servietter, lys, duker, blomster og annet tilbehør uten å tenke på at det bryter med bordkortene.

Bordkortene er doble og ved å printe de ut på litt tykt papir, får du stødige og eksklusive kort til bordet. Du kan også printe ut på glanset papir om du foretrekker det. I pakken finner du to typer kort. Det ene har hvit bakside og det andre har sort bakside. Kortene kan også deles i to og henges på glasset med en klype, eller legges direkte på bordet, servietten eller tallerkenen.

Redigerbare:  Alle mine bordkort og invitasjoner er redigerbare. Det betyr at du kan legge inn din egen tekst i pdf filen du får tilsendt. Dersom du heller foretrekker håndskrift følger det med en egen pdf som kan benyttes til det formålet. 

Sorte hjerter-bundle

Black heart har fått sine egne, stilrene og enkle invitasjoner. For deg som foretrekker den enkle stilen slik som på invitasjonen nedenfor, anbefaler jeg at den printes ut som dette og at all tekst påføres baksiden. Benytt gjerne en annen farge på konvolutten. Kanskje skal du ha et eget fargetema i selskapet, da er det lekkert med konvolutt i en av selskapets farger. Benytt gjerne litt tykt papir når du skriver ut invitasjoner. Dersom skriveren din kun tar kopipapir, er heller ikke det noe problem, da kan du lime invitasjonene på tykkere papir.

Sort u skrift

Som bordkortene er også invitasjonene redigerbare. Akkurat nå holder jeg på å endre invitasjonene slik at det skal bli superenkelt å redigere for deg før du printer ut. Her kan du ta en titt på et annet blogginnlegg om bordkort jeg har laget.

Sort

Pink heart er for deg som skal arrangere barndåp, konfirmasjon eller en helt annen anledning der rosa hjerter er midt i blinken. De søte og enkle, rosa hjertene er perfekte til hvite duker, lyse grå linduker, lilla og rosa tilbehør og blir rett og slett det perfekte tilbehøret til et vakkert bord.

På bildet nedenfor ser du hva som følger med om du velger å kjøpe partypakken hos bye9design printshop. Her finner du fire doble bordkort. To kort har rosa bakside og to kort har hvit bakside. Bordkortene kan redigeres med din egen tekst før du skriver de ut eller du kan benytte håndskrift. Partypakken inneholder også to invitasjoner som kan redigeres med din egen tekst, før du printer ut.

I tillegg inneholder partypakken fire strimler med rosa hjerter. Disse kan du benytte som omslag rundt servietter eller sangheftet. Rull servietten eller sangene og tilpass strimmelen med hjertet slik at ringen passer rundt, fest den med en dobbelsidig tape på baksiden eventuelt en dråpe lim. Perfekt for deg som ønsker et gjennomgående tema i selskapet.

Pink heartRosa hjerter - bordkort

Både Black heart og Pink Heart bordkort er til salgs i nettbutikken min, bye9design printshop. Snart er også partypakkene med invitasjoner igjen tilbake i butikken. Du kan da velge mellom en hel partypakke med invitasjon, bordkort og serviettringer samlet, eller du kan kjøpe kun bordkortene eller kun invitasjonene. Har du tilgang til skriver og foretrekker en personlig stil til selskapet, er dette midt i blinken for deg.

Når du kjøper et print hos bye9designprintshop, betaler du for ett print og skriver det ut så mange ganger du vil. Du kan altså velge å holde kostnadene på invitasjoner og bordkort så lavt som mulig, avhengig av hvilken type papir du printer ut på.

Rosa hjerter invitasjonrosa hjerter u tekst

Send meg gjerne en kommentar på printene eller kanskje har du et forslag til motiv som du skulle ønske du kunne få tilgang til. Ta også turen innom shoppen og se flere motiv til bordkort og invitasjoner til vårens selskaper. Finner du ikke noe som passer i dag så må du følge med, flere design ligger på tegneblokka og vil litt etter litt dukke opp her på bloggen og i shoppen. Jeg ønsker deg en god dag og en herlig tid framover. Vet du om noen som skal ha selskap i vår? Del gjerne dette innlegget med dem, kanskje vil dette være midt i blinken.

Klem fra Nina