Bryllup og aktiviteter for barna

Har du noen gang vært i selskap med barn og stort sett brukt hele middagen til å holde de i ro, aktivisere de med noe spennende, lett fram ting fra veska som kan være litt spennende under alle taler og mange runder med servering. Jeg har vært…. Som foreldre er det bare å glemme å få med seg taler eller nyte maten dersom poden kjeder seg…..Heder og ære til alle som inkluderer barna i planleggingen av bryllup og andre selskap hvor barna er invitert. Disse små miniatyrmenneskene gleder seg ikke over de samme tingene som oss voksne, de lytter ikke til talene eller gisper begeistret over den vakre blomsterdekorasjonen på bordet og bordkortene som det tok evigheter å lage. De spiser kanskje ikke all maten som blir servert, men drikker gjerne brus fra stetteglass da det er spennende :o) Jeg har derfor søkt litt for å se hva kreative sjeler tenker om barn og selskap, og det tenkes faktisk mye på dette :o) Så her kommer noen tips til aktivisering av barn i det perfekte selskap…. En liten goodiebag fylt med såpebobler, tegneark, fargestifter, klistremerker og annet småtteri å holde på med. Via Stylemepretty. 

Skrivebrett med tegninger som kan fargelegges og fargeblyanter klar til bruk. Tipset funnet på bloggen Somethingturquoise.

SomethingTurquoise-DIY-free-kids-coloring-sheets-wedding-clipboard_0011

 

Flere små overraskelser til barna. Via Plan it. 

 

Små kofferter som barna får med seg, fylt med diverse ting å leke seg med. Hvite kofferter i papp er rimeligere å kjøpe inn en slike som disse. Med fargeblyanter og klistremerker kan barna dekorere sin egen koffert underveis mens talene pågår. Via frontroomphoto.

92a31c1252827ab8f01808dfc8456f91Skåler fylt med lego, morsomt og spennende for ungene. Ta en titt inn på siden til bridalguide. Her var det mye spennende bryllupslego.

Dekorative poser med navnene til barna på. Her kan du fylle opp med aktivitetsbøker etter alder, fargeblyanter og klistremerker avhengig av alder og kjønn. Det finnes haugevis av tegninger som gratis kan printes ut på nettet, det trenger ikke bli så dyrt. Prikk til prikk tegninger er morsomme aktiviteter og finnes i ulike vanskelighetsgrader. Via theknot.

Mange unger får krone i barnehagen på bursdagen sin. Tenk å få dekorere sin egen…. via Stylemepretty.

Aktivitetsbok med forskjellig innhold i ulike aldersgrupper. Se mer på theweddingformydreams.

aa227446ba20203b27d10d781f710cd4

Tenk så gøy å være liten gjest i et selskap som tenker på de små.  Det må sannelig settes på planleggingslisten til neste års konfirmasjon. Nå skal jeg komme meg avgårde på jobb så blir det sannelig helg for meg, kort uke er ikke så verst det nei. Gleder meg veldig til en tur på hytta. Nå skal badet males ferdig og sjølivet nytes. Herlig torsdag til dere alle! Og du, ikke glem å ta en titt inn på “Alt til bordet”  hvor jeg har samlet alle blogginnlegg med tips til flott bordpynt……

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

8 thoughts on “Bryllup og aktiviteter for barna

 1. Rosehagen says:

  Hei;)
  Supert innlegg;) Dette kan virkelig være til inspirasjon for alle som skal ha selskap hvor det er barn med. Vi har vært i noen selskaper hvor barna har vært så ” leie” under lange middager. Tenk om de da hadde fått litt tegnepapir, blyanter og snop;) Supert ;)
  Her går ferien mot slutten for meg, min kjære har en uke igjen. Men for en deilig ferie. Vi har tilbrakt mye tid på hytta, gått turer i fjellet, badet og virkelig kjent at vi har hatt fri;)
  Ha en strålende ukeslutt og super helg;) Klem fra Ann-Mari

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Så herlig da Ann-Mari! Da er virkelig meningen med ferie oppfylt :o) Jeg er ferdig med en pluss tre uker. Skulle gjerne hatt fire uker sammenhengende, tre gikk så alt for fort. Men nå jobber jo ikke jeg hver dag, så jeg skal ikke klage :o) Gleder meg til en tur på hytta jeg også nå :o) Klem

 2. amdesign says:

  Hei på deg!!!
  Det er en veldig smart ide`!!!
  Marie stod til konfirmasjon i fjor vår, og da fikk alle små søsken barn,
  en goodibag, med forskjellige aktiviteter og litt godteri!!
  Det ble en stor suksess, og noe vi gjentar til våren igjen,
  da vi har konfirmasjon igjen!! Posene inneholdt forskjellige ting, tilpasset
  barnets kjønn og alder!

 3. Kort&Søm says:

  Hei,
  her var det mange gode ideer :)

  Ja, du burde prøve inkspray, veldig moro å holde på med og mange muligheter sammen med stempler og dies.

  Klem Fredrikke

 4. Toves Sammensurium says:

  Ååå så genialt!!!!!!!!Dette skal lagres på harddisken (altså hjernen ) og letes frem ved den rette anledning!Mange gode tips her,dette burde du sendt inn til et magasin og fått det publisert,mange hadde nok vært deg evig takknemlig!!!!
  God Helg flinka!
  TOveklem :)

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Så koselig med en slik kommentar Tove! Nå ble jeg glad! Jeg synes det er så praktisk med mange bilder av samme tema på en plass, det blir enklere å sammenligne og finne ideer synes jeg :o) Herlig god helg til deg også! Klem

Comments are closed.