Bua i hagen er ryddet og klar for høsten

Så var den ferdigryddet, bua i hagen. Den stakkars bua som rommer så mye, der det er så lett å sette fra seg ting jeg ikke helt vet hvor jeg skal ha. Der krukkene jeg har hatt siden studietilværelsen har fått plass, jeg kan jo få bruk for dem…. Der minidrivhuset i plast har stått siden i vår da jeg gjorde et forsøk på å så frø til sommerblomster. Der sekkene med blomsterjord er stablet og der hageredskaper ligger der jeg fant plass…. Nå er dette historie! I løpet av en time fikk jeg sortert krukker, kastet, kostet ut edderkopper og rusk og rask, og nå er det faktisk trivelig å gå inn døra her. Kjøpmannsdisken ble kastet ut for mange år siden etter et mislykket forsøk med krakelering, den grønne fargen ble ikke helt som jeg hadde tenkt, men her i hagebua er den et friskt innslag.

DSC_3797

Noen av nedfalls eplene skal få ligger her til pynt en stund.

DSC_3793

Denne blomstrende hageriven med spade i den andre enden, får også ligge til pynt :o)

DSC_3791

En tur innom Coop førte til disse kassene som jeg nå har de minste hageredskapene i.

DSC_3808

Førbilder er morsomme når det gjelder opp pussing. Jeg er ikke så begeistret for før og etterbilder av rot, men jeg tenker noen kanskje kjenner seg igjen her og blir motivert til en liten ryddesjau, he, he. Dette er mitt rot og bare mitt, krukker, esker, bokser og alt jeg tror jeg får bruk for en gang. Nå står mye av dette klart for et nytt liv på gjenbruk :o) Mens annet rett og slett er klart for søppelfyllingen. DSC_3777

Hyllene i bua er også ryddet og kun fylt med det jeg bruker. Alt som ikke har vært i bruk på flere år er kastet!!

DSC_3805

Utenfor bua står Hortensiaen vakker i sin overgang fra  rent hvitt til høstfarge. Det er så vakkert.

DSC_3811

Høstfarger er det også innendørs, her har jeg lagt klar striene som skal dekke nyplantede nåletrær når vårsolen skinner igjen :o)

DSC_3795

Denne urnen vil komme i bruk igjen om ikke så lenge, men akkurat nå er den mellomlagret her en stund.

DSC_3809 DSC_3785

Nok en travel uke går mot helg. Det er sannelig mye som skal skje og stort sett på samme dager. I går var det fotballkamp og deretter gikk turen direkte til grendehuset hvor jeg er med og arrangerer strikkekvelder. 14 strikkeglade damer møtte opp og det ble en kjempekoselig kveld, om enn litt sent… Men i dag har jeg fri, sola skinner og jeg skal få tatt igjen både kurs jeg holder på med og klesvask. Tusen takk til alle dere som titter innom meg! Tusen takk for alle koselige kommentarer som jeg dessverre ikke alltid rekker å svare på med en gang. Tusen takk for alle eposter og meldinger på facebook, kjempekoselig!! Ha en super fredag alle sammen!!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

 

2 thoughts on “Bua i hagen er ryddet og klar for høsten

  1. Elin says:

    Så flink du har vært med rydding..
    Jeg får sånn akutt ryddebehov innimellom.
    Godt når man er ferdig også blir det lettere å finne fram :)
    GOd helg

Comments are closed.