Bungalow

Neida, det er ikke en bungalow som i et en type bolig, men det er en forhandler av en rekke flotte, håndlagde produkter fra India. Firmaet er dansk, men mange av produktene får du kjøpt i butikker her i Norge. Firmaet ble startet i 2004 og damen bak Bungalow har India som sitt andre hjem :o) Hun liker mønstrene og fargene og forteller at alle produktene hun selger har sin egen historie. Ta en titt på disse herlige bildene, her er sannelig noe å bli glad i. Jeg har lagt min elsk på de lekre boksene og det flotte gavepapiret.

355 347 358

Fargerike kjøkkenhåndklær og lekkert mønster.

359

Det er nesten som det er litt påskestemning i noen av bildene her :o)

360 363

Liker du puter…. Dumt spørsmål kanskje :o) Men uansett, utvalget er stort og variert!

367

Jeg blir så glad når jeg ser slike bilder som dette, det er så mye spennende i papir og små notatbøker. Og som dere kanskje vet, jeg får aldri nok av slike ting :o)

369

 

Vakre kjøkkenhåndklær med de fineste tesiler……

348

Det finnes mye fint i de mer klassiske fargene, grått, hvitt og svart :O)

349 346Foto: Bungalow

Tar du en titt innom hjemmesiden finner du en liste over hvilke butikker som fører varene fra Bungalow. Jeg ser at jeg kan finne noe av dette også i Trondheim, så da vet jeg hvor jeg skal neste gang jeg skal på shopping…. Håper dere får en herlig mandag og en god start på den nye uka. De siste dagene har jeg hatt masse besøk på bloggen min, det er så gøy og skikkelig stas for meg og gjør at ukestarten min ble helt topp :o) Jeg gleder meg allerede til å lage morgendagens innlegg.

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

4 thoughts on “Bungalow

  1. Mandelhjärta says:

    Ja her var det mye lekkert! :)
    Man får litt mer inspirasjon og kreativitet når våren og lyset kommer tilbake. Det er på tide med litt fornyelse både her og der.
    Ha en fin dag! *klem*

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: