Bursdagskort i friske farger

Dobbelt bursdagskort barn - digital print - bye9design

Bursdagskort i friske farger

Her kommer det nyeste tilskuddet av bursdagskort i nettbutikken. Elefanten og Fugl er gode venner og liker friske farger. Spesielt glad blir de når de får være med i selskap med barnelatter og futt og fart. Det passer perfekt til gave papir i friske farger og passer like godt til en jente som til en gutt. Med duse rosa farger på gaven passer det godt til gaver på en "babyshower".  Mørke blå farger, som i silkepapiret fra Ikea, passer perfekt til en liten gutt som enda ikke er blitt opptatt av action figurer..... 

Størrelsen på kortet og papirkvalitet

Kortet er dobbelt og i størrelsen 13x13. Baksiden er pyntet med friske malingsklatter, da jeg ofte synes baksiden av kort kan være noe kjedelig. På butikken er kortene du får kjøpt, trykket på papir mellom 240 og opptil 300 gram. Jeg kjøpte en bunke med ark fra Staples på 250 g. Papiret har litt blank og glatt overflate når du kjenner på det, men det er ikke skinn i det. Etter å ha prøvd uten noen ulike kvaliteter er det blitt min favoritt når jeg skriver ut kort.

Av og til bruker jeg helt matt papir fra Panduro eller andre hobbybutikker, men som regel er det mye dyrere og blir derfor brukt når det passer best med helt matt overflate. 

Fordeler med å printe ut kort

Kortet får du kjøpt i nettbutikken min. Det er ikke et fysisk kort som du må vente på eller som du bare får ett eksemplar av. Kortet sendes til kjøperen til den eposten som er oppgitt. Deretter er det bare å trykke på linken i eposten og opp dukker kortet på skjermen. Nå kan det skrives ut på det papiret du har lagt i skriveren din, og så er det bare å klippe bort kantene rundt. Det fine med slike print, er at du kan skrive ut så mange kort du vil. Om du skriver feil, er det bare å skrive ut et nytt. Du kan klippe kortet i 2 og bruke bare den ene siden. Du kan ramme inn framsiden i en kvadratisk ramme fra for eksempel Ikea. Du kan lime det inn i et fotoalbum og bruke det som bakrunn for et scrappe bilde fra et barneselskap eller en babyshower. Det er rett og slett veldig mange muligheter fordi du kan printe ut kortet så mange ganger du selv vil. 

Vil du fortelle om printene til noen andre?

Om du liker det du ser, men ikke er så opptatt av kort og slikt, så vet du kanskje om noen som ville ha likt dette. Dette hadde vært supert om du ville delt dette innlegget, slik at flere får vite om disse printene jeg lager. Jeg liker følgende sitat godt, det beskriver nettopp meg om min lille butikk veldig godt: 

"When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance"