Crazy little Projects – ekte kreativ glede

For noen uker siden kom jeg over en blogg jeg har lyst til å dele med dere. For det første ble jeg fortryllet av navnet på bloggen, Crazy little Projcts. For det andre er hun firebarnsmamma slik som meg. For det tredje skaper hun en verden av fargeglade, praktiske og muntre ting som jeg veldig gjerne skulle ha kopiert. Og for det fjerde så deler hun oppskriftene sine med oss slik at det faktisk er mulig å kopiere noe av det hun lager :) Jeg vet jo at mange av dere som følger bloggen min både er kreative og glade i å skape noe selv. Det er derfor en glede å dele denne inspirasjonsbloggen med dere. En liten smakebit på hva dere kan finne og kanskje dukker den kriblende sygleden opp etterhvert som du tar en titt nedover siden. Kan du ikke sy, da må du ta en titt på det siste bildet :)

Picnic Blanket/Picnic teppe. Etter å ha tatt en titt på dette flotte teppet er jeg overbevist om at jeg skal klare å lage et slikt jeg også :) Så herlig!

PicnicBlanket

Tote bag/ veske. Denne vesken er egentlig veldig enkel å lage, selv om det er benyttet tre ulike stoff. To på utsiden og ett til for.

EasyTote

Så spreke og fargeglade matbokser ville nok ungene mine blitt glade for om de hadde vært litt yngre :) Heller ikke disse er så vanskelige å sy, og oppskriften finner du via linken. Lunch box

Kidslunchboxpatternandtutorial

Så til dere som har symaskin, men er litt forsiktige med å bruke den….. Det finnes mange fine veiledninger på nett som kan lære deg å sy. Øvelse gjør mester og Crazy little Project har flere, gratis veiledninger for deg som har lyst til å lære å sy. Learn to Sew

LearntoSewI skrivende stund sitter jeg og ser på finalen i en sykonkurranse, her snakker vi avansert søm…. Aldeles ikke noe for meg, men det er faktisk veldig morsomt å kunne sy noen småtteri som kan være til nytte. Ekte, kreativ glede :) Ha en herlig kveld!

Klem fra Nina