Da er jeg nesten i gang med advent

Ja, jeg er i alle fall i gang med å pakke adventspakker, jeg har kjøpt meg et lite juletre og jeg har tent lys med juleduft…. I ettermiddag har vi fyrt i peisen og tent masse lys, jeg er veldig klar for advent :o) Nå ligger fire bunker med adventsposer klare til å fylles med litt snop og litt pakker. I et ubevoktet øyeblikk fikk jeg pakket inn noen av gavene som skal nedi disse posene :o) Her er det om å gjøre å være rask, plutselig stikker et fjes fram i  en døråpning og lurer på hva jeg holder på med :o) Jeg elsker denne tiden som er full av spenning, forventning og litt hemmelighetskremmeri :o)

DSC_7943

Papirposene er fra Kremmerhuset. De er store og gode, men litt gjennomsiktige så det kan være mulig å titte gjennom de :o) Papirposene finnes også i vanlig “grå”papir farge.

DSC_7938

Lørdag ble det handlet litt småtteri på den koselige butikken Mathildes verden på Steinkjer. Det lille treet fra Oi Soi Oi ble med meg hjem. Lysestakene fra iitala kjøpte jeg da jeg var i Helsinki i høst. De blir flittig brukt og flyttet rundt omkring, jeg er så glad for at jeg valgte akkurat disse :o)

DSC_7942

 

Da er jeg klar for resten av ettermiddagen med husarbeid og litt kos :o) ) En riktig god mandagskveld ønsker jeg dere alle!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

Translate »