Dagen før dagen – det er lille julaften

Free Christmas card

Så var vi der igjen da, lille julaften. Til alle dere som har lastet ned og brukt førjulsboken jeg ga bort i november, godt jobba! Jeg har allerede store planer for en oppdatert og enda bedre utgave til neste år. Flere av dere som har fulgt førjulstipsene mine tidligere, og som i år lastet ned førjulsboken, melder tilbake at dere har hatt god nytte av boken og printene. Det gleder meg! Ingenting er som en koselig og stressfri førjulstid. Jeg er kjempeglad og stolt over at min førjulsbok kan hjelpe så mange i førjulsstria. Selv er jeg sliten, men fornøyd. Jeg kom i mål jeg også, til tross for at jeg la opp til en tøff førjulstid med nettbutikk, nyhetsbrev hver fredag og print som jeg har laget og delt med dere. Jeg har planlagt, organisert og prioritert. Jeg har brukt lister og jeg har benyttet kalenderen, jeg har handlet mange av gavene på nett i år, og jeg har visst hva jeg skulle handle de gangene jeg har vært på butikken. Men sliten det er jeg, og nå gleder jeg meg til lange, gode juledager sammen med familien. 

Free Christmas card

Julehilsen fra bye9design til deg! 

Når året nærmer seg slutten, da begynner jeg å tenke på alt jeg har gjort og alt jeg har fått til i løpet av året. Noen ganger er det kanskje fristende å tenke på alt som gikk galt også, men så lenge det ikke er lærdom i det, da er det vel ingen vits i å dvele ved det heller. Jeg tar til meg alt jeg har lært, alt jeg burde gjort annerledes og alt som ikke gikk helt slik jeg hadde tenkt. Det er også viktig å trekke fram alt som gikk bra, alt vi fikk til og virkelig tenke over hvor flinke vi har vært. 2016 ligger foran oss med sine blanke, ubrukte dager. Det vi vet helt sikkert er at vi vil få en blanding av oppturer og nedturer, vi vil bli slitne, og vi vil ha overskudd, vi vil kjenne både på glede og sorg, og vi vil være sinte og frustrerte, men også sprudlende glade og lykkelige. Når vi vet alt dette er det så mye enklere å møte det nye året forberedt. Jeg har lastet ned min egen planlegger for neste bloggeår, jeg vet at om jeg skal klare å kombinere alt jeg driver med, ja da må det planlegges. Mellomjulen skal derfor benyttes både til å få fylt nettbutikken med print, men også planlegging av neste bloggeår, samt epostkurset jeg nesten ikke kan vente med å sende ut. Slå knockout på tidsklemma er temaet,og jeg er overbevisst om at det er et kurs som mange vil ha glede av. 

Men før nettbutikken åpner og epostkurset kjøres i gang, skal vi feire jul. Nå skal jeg printe ut og lage bordkort til morgendagens middag. Selv om alle har sine faste plasser, gjør bordkortene middagen både mer høytidelig og stilig. ​Til slutt legger jeg ved linken til noen av juleprintene jeg har laget.  

Alle printene er gratis, når du legger igjen navn og epostadresse, vil du i tillegg til printet, motta en hilsen fra meg hver fredag. ​Vil du lese mer om fredagshilsenen og nyhetsbrevet, så kan du gjøre det her. 

Ha en herlig kvelden før kvelden! 

Thrive Leads Shortcode could not be rendered, please check it in Thrive Leads Section!

Thrive Leads Shortcode could not be rendered, please check it in Thrive Leads Section!

Thrive Leads Shortcode could not be rendered, please check it in Thrive Leads Section!

Translate »
%d bloggere liker dette: