Dekk bordet med keramikk

Keramikk på bordet

Ta roen tilbake

Keramikk går aldri av moten, men som alt annet går også interessen for dette materialet i bølgedaler. 2017 ser ut til å bli et år der vi igjen vil kunne boltre oss i et stort utvalg av kopper, fat og annet kjøkkenutstyr i keramikk. De rustikke koppene og fatene, toppen av kos og hygge i en travel hverdag. Og det er nettopp det den nye BOHO kolleksjonen til Tine K Home handler om. Det jordnære, det å ta seg tid til å roe ned i hverdagen, komme sammen med familie og gode venner og bare være.

Helt siden jeg startet bloggen under navnet Hverdagsliv det gode liv, har hverdagen vært tema her på bloggen. De viktige dagene som forsvinner så raskt fordi vi har det så travelt og fordi vi hele tiden ser framover mot noe nytt vi skal gjøre. Det er fullt mulig å kombinere mål vi har satt oss, arbeidsoppgaver som skal gjøres og gleden over en tur vi skal på, med å kose oss og roe ned tempoet etter arbeidsdagen og holde fokus på dagen i dag.

Keramikk på bordet

Tine K Home

Keramikk på bordet

Tine K Home

Nydelige jordfarger

Felles for mange av merkene som har lansert sine 2017 kolleksjoner med keramikk, er at nøytrale jordfarger har fått fokus. Det samme gjelder Broste Copenhagen som har lansert sin nye kolleksjon i samarbeid med den anerkjente restauranten GRØD i København. GRØD er kjent for å servere tradisjonelle, nordiske retter på en moderne, innovativ og minimalistisk måte. Den nye serien som ble lansert i høst, skal på samme måte løfte fram det nordiske, rene og den litt minimalistiske stilen. Lekkert!

Keramikk på bordet

Broste Copenhagen

Bildene fra Tine K Home gjør at jeg får lyst til å krype inn i sommeren og bare nyte sol og varme, men jepp, det er fortsatt januar…. Men så lenge jeg kan glede meg og vite at det blir sol og sommer om noen måneder, da er det så godt å kunne nyte dagen i dag. Jeg sitter på hytta og skriver dagens innlegg. I min keramikk kopp som er kjøpt på førjulstur i Tallin, dufter det herlig av en te med det gode navnet “Vinternatt”. Alle dager og årstider har sin sjarm.

Translate »