Dekk et høst bord

Dekk et høstbord

Dekk et høstbord med levende lys og høstens farger 

Høsten er den tiden jeg synes det er ekstra koselig å pynte bord. Høstfargene er nydelige, vi tenner gjerne levende lys og har det godt og varmt innendørs. I dag har jeg funnet fram noen nydelige og tidløse høstbord. Jepp, innlegget er skrevet første gang i 2013, men jeg har vært innom her nå i 2017 og er like begeistret for disse bildene som jeg var for noen år tilbake. Det er bare å nyte og la deg inspirere til noen flotte bord. 

Dekk et høstbord

Via ukjent

Bordkort til høstens bord

Bordkort gjør ofte bordet helt komplett. Det kan være enkelt og nesten anonymt som et navn på en hvit lapp, eller det kan være valgt ut og plassert som en del av pynten på bordet. For deg som elsker litt farger på bordet, kan du ta en titt på blåbærbordkortene som jeg har skrevet om i dette blogginnlegget. ​Du finner også et stort utvalg med bordkort som du kan skrive ut selv på skriveren din, i nettbutikken min. Bordkortene må jo ikke være kostbare, men det er gøy at de er både eksklusive, dekorative og personlig. 

Rustikke bord​

Rustikke bord er hot, også i 2017. Vi digger hyttekosen og hyttestilen som aldri før. Hjemmen våre begynner igjen å få innslag av mer farge og gjerne mørkere farger. Vi trekker gjerne inn pynt fra naturen og kombinerer pene glass og fat ​med rustikke bord i tre og betong. For deg som liker keramikk, så ser vi nå en ny trend hvor dette materialet igjen begynner å bli veldig populært. 

Dekk det enkle hverdagsbordet

Plukk blader på tur hjem fra jobb og barnehage, de blir nydelige som bordpynt en helt vanlig tirsdag.... Skyll de gjerne under vann dersom du skal legge de på tallerkenen. Men om du veldig skeptisk til å legge de rett på fatet, blir det også nydelig dekorasjon om du legger bladene litt rundt på bordet sammen med for eksempel noen bær. 

Dekk et høstbord i hagen

Til alle dere som har et stabilt høstvær... Det er rett og slett en fantastisk opplevelse å kunne sitte ute å spise et måltid når høstens farger tar overhånd. Den skarpe luften gjør duftene sterkere og sansene skjerpet. Be gjestene kle seg etter været og sørg for godt med varme tepper eller be gjestene ta med seg tepper. ​Planlegger du et hageparty, har jeg 10 tips til et vellykket hageparty i dette blogginnlegget. 

Dekk et høstbord

Via Flowers Garden Love

Enten det er hverdag eller fest, det er så utrolig koselig å pynte på bordet. Jeg skal fortelle deg en liten hemmelighet.... Dersom vi bestiller eller tar med ferdigmat hjem, legger vi alltid maten over på tallerkener. Javisst er det enkelt å spise rett fra boksen eller kartongen, men når jeg slipper å lage maten selv, da vil jeg også nyte den med stil :) Men du, sjekk opp flere blogginnlegg om høstens bordpynting her, og hjertelig velkommen innom nettbutikken for litt skaperglede til hverdag og fest. 

10 thoughts on “Dekk et høst bord

 1. Hanne says:

  Massevis av inspirasjon her, jeg liker også godt den hvite, sarte oppdekkingen. Jeg tror vi får middagsgjester til helga og lurer på om jeg skal finne frem de hvite stoffserviettene mine og pynte opp med høstfarget løv og hyssing – for det var bare så fint:)

  Håper du har fått slappa av i godstolen i kveld, det er godt å puste ut når det har gått i ett. Og så er det jo ikke så lenge til helga – heldigvis;)
  Varm og god klem til deg
  Hanne:)

 2. Tove says:

  Dette var ikke noe knussel du!!!!
  Fantastiske bord,får jo lyst å dekke høstbord selv med det samme :)
  Skal ikke se bort ifra st det faktisk kommer til å skje… Familie og venner kommer hitover i høstferien så da burde man slå til og invitere! Det er så mye vi har lyst å finne på – bake her også,men fortsetter dette været MÅ vi jo ut og nyte!!!!
  Håper de travle tidene roer seg ned litt for deg slik det blir mer tid til kos og avslapping Nina!
  Toveklem :)

 3. Wenche I. Hauger says:

  Så nydelige bilder, Nina :) elsker blandingen mellom det rustikke og det sarte… <3
  Uff… da er det godt du har høstferie og kan stanse litt opp…
  Nyt høstferien med familien din, bakedag er jo bare så koselig!
  Jeg har høstferie nå, og nyter det… hihi

  Klem fra Wenche

Comments are closed.

Translate »