Dekorasjon til spisebordet

Vi har et stort spisebord, jeg liker da best at dekorasjonen på bordet også er stor, vel å merke så lenge ingen skal sitte rundt det og spise og helst se hverandre, hi, hi. Da flytter jeg den bort, og noe mindre prangende får plass på bordet. Til jul kjøpte jeg en stor sølvskål med stett, en slik har jeg ønsket meg leeeeenge. Nå er juleblomstene byttet ut med påskeblomster, men fortsatt har jeg hvit mose som bunndekker. Påskeliljer og flittige Lise, sammen med kirsebærgrener og eplegrener fra haven. Mose plukker jeg og tørker om høsten, det er kjempefint som bunndekker til vinterens dekorasjoner :o)

 

 Påskeeggene er kjøpt hos Kremmerhuset. Hvis du har vært innom her tidligere så kjenner du de kanskje igjen da trollhasselen også er pyntet med slike :o)

 

Disse fjærene falt virkelig i smak hos kattepusene våre. I skrivende stund er det ikke ei fjær igjen… Mine flinke katter som aldri har hoppet opp på bordet før, gikk helt amokk da de på et eller annet vis oppdaget disse fjærene. De sniker seg opp på bordet og henter med seg ei og leker i evighet med disse. Så jeg må bare innse at min påskepynt denne gangen passet bedre som katteleke, hi, hi :o)

Jeg blir så glad når sola skinner inn gjennom vinduene og varsler om vår og sommer. Tenk at nå blir dagene bare lysere og lysere og snart må det vel bli slutt på kulden også :o)

Nyt påskemorgenen da dere! Jeg skal nyte en deilig kopp kaffe før dagen kommer ordentlig i gang :o) Vi blogges i morgen! :o)

4 thoughts on “Dekorasjon til spisebordet

 1. Reidunn says:

  Så fin påskedekorasjon du hadde laget!!:)
  Den sølvskåla på stett var kjempefin! Skjønner godt at du har ønsket deg den.
  Ja i dag kommer det til å bli en fin dag med noen flere varmegrader. Det skal bli deilig å nyte dagen i sola.
  Ha en kjempefin påskedag!!
  Klem fra Reidunn

 2. Tove says:

  Nyyydelig og flott skål,denne får dumme glede av,resten av livet!Blomster oppi som her er bare så flott :)
  Artig å høre at de fjærene var så morsomme åleine med for kattene,spørs om jeg også må investere i noen slike…vi har jo en del katter;)
  Og netopp fått 9 kattunger,,hjelpe meg !
  Nyt siste rest av påsken og våren i kjømda…men her våknet vi faktisk til snøstorm!!:O
  Toveklem :)

 3. Livets små øyeblikk says:

  Jeg liker også godt store dekorasjoner på bordet, jeg har en champagnekjøler jeg bruker men ønsker meg også en slik skål med stett:)
  Var på utkikk etter slike fjær men fant ikke, kanskje like greit da siden mine to pusefrøkner er litt rampete i utgangspunktet – hadde vel blitt fullstendig kaos her da;D

  Ønsker deg en fin siste påskedag,
  varm og god klem:)

 4. Millas blåbærtua says:

  God morgen til deg og tenk at vi er våkna opp i april,det kjennes ikkje feil overhode,ja til meir varme og lyset har vi jo fantastisk at dei første mnd er over:))
  Så fine påskedekroasjon,idag må eg nok plukke vekk påsken,den har gått fort:)

  Finaste dagen til deg!
  Klem fra Lillian

Comments are closed.