Delikat pynt til Halloween

Om du tar en titt innom amerikanske blogger i disse dager, så kan du være sikker på at det finnes en del innlegg om Halloween og alskens pynting som får det til å gå kaldt nedover ryggen. I noen land er de like glade i å pynte til Thanks giving og Halloween som vi er i å pynte til jul. Kanskje du ikke er så opptatt av denne tradisjonen, og det er helt greit. Men kjenner du det kribler aldri så lite i pyntegenet, da må du følge med nå. Litt fint og litt skummelt og akkurat passe pyntet. Gresskar er superenkel og effektfull pynt på trappa eller bordet. Dersom du ikke liker den orange fargen kan du jo male det i en farge du liker, slik som her. Enten du maler på frihånd eller bruker sjabloner, det er mye stilig du kan lage med gresskar om du da ikke heller vil skjære ut på tradisjonelt vis. Disse flotte gresskarene fant jeg via Cakeevent. 

IMG_2681

Vi laget vårt eget gresskar for to år siden, det er ikke så vanskelig å få til dette, men det er litt pirkearbeid og ikke gjort på en, to, tre. Har du lyst til å se hvordan vi pyntet kan du lese innlegget HER. 

DSC_7489

Det er kanskje ikke så enkelt å finne gresskarene med de kule og spesielle formene her i Norge, men noen butikker har blitt flinke til å ta inn litt annet enn de store orange. Du kan også sjekke innom blomsterbutikker og hagesentre om du er på jakt etter andre typer. Disse fant jeg via bhg.

8ee45dfd15219063bb938b5fcc56a0d2

Se nøye på denne papirstjernen, ser du mønsteret, det er et edderkoppnett og ser du enda nøyere etter ligger det en edderkopp og lurer. Denne fant jeg via Etsy hvor det selges massevis av håndlagde produkter. 

Hvitt er lekkert, og vil du i tillegg ha det litt ekkelt kan du gjøre som her. Stakkar flaggermus, den er helt utslått, men det ble sannelig en effektfull bordpynt. Slike flaggermuser finner du på lekebutikker og ting og tangbutikker som også selger leker. Spraymal eller mal med pensel, de kan også være sorte eller i flere farger, alt etter hva du liker.  Via photobucket 

Thanksgiving, høstpynt eller Halloween, det er veldig greit å pynte fint også. Et hvitmalt gresskar med en nydelig blomsterbukett. Er ikke dette lekkert…. Via shelterness.  Tar du en ekstra titt når du er innom ulike ting butikker, så kan det nok hende du finner evigvarende gresskar som kan benyttes til vase. 

16a550ff75406e3c58756e016629bc77

Et lyst bord pyntet med «snille, delikate, gresskar. Det er ikke nødvendig å pynte med skumle ting for å få Halloweenfølelsen så lenge du forbinder gresskar med denne feiringen. Men ble dette for kjedelig for deg, så kan du vente deg et skumlere innlegg på tirsdag. Da blir det farger og grøss og gru….Via Shelterness. 

thanksgiving-table-centerpieces-15

Dette var den delikate vrien på Halloween feringen, gled deg til oppfølgeren som ikke er fullt så delikat, litt gøy må man ha det i høstmørket, ikke sant? 

Klem fra Nina