Den lille julegranen

Fredagskveld er deilig og attpåtil er det juleferie og jeg har fri helt til 6. januar. Akkurat nå er jeg ferdig med en treningsøkt på tredemøllen mens jeg fikk med meg første omgang av håndballkampen. Det er alt for lenge siden jeg har trent så det var skikkelig godt med ei økt. Nå er målet mitt å få til flest mulig treningsturer i juleferien. Julepynten har så vidt begynt å komme på plass her i huset. I år har jeg lyst til å pynte “lett”. Altså ikke fylle opp med dill og dall, men med akkurat passe mengde. Masse, levende lys, litt kuler, stjerner og juleplanter, det blir perfekt. For et par uker siden kjøpte jeg dette lille treet og krukken. Vi får se om det er dette treet som skal pryde spisebordet i år eller om det blir den mer tradisjonelle blomsterdekorasjonen :o)

DSC_4816

Det er ikke enkelt å få tatt bilder når man stort sett er borte når det er dagslys, men her ble det noen bilder like før sola gikk ned. Lysestakene har jeg hatt i mange år og jeg liker kombinasjonen av sølv og rustikk.

DSC_4817

Levende lys og levende planter. Det er julestemning i massevis for meg det.

DSC_4851 DSC_4856

Nå skal jeg se ferdig håndballkampen, pakke litt julegaver og strikke ferdig en julekule i rødt og hvitt. En rolig kveld med andre ord.

DSC_4858

Huset er helt stilt, noen er på Hobitten og noen er ute og farter. Mor skal finne roen og glede seg over denne førjulstiden som snart nærmer seg en ende. Ha en herlig kveld alle sammen!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Den lille julegranen

  1. Liv Iren says:

    En liten julegran med høy “sjarmfaktor” :) nok en gang fine bilder og herlig stemningsrapport, jeg er imponert over at du har daglige blogginnlegg! kos deg i det som er igjen av førjulstia, disse kveldene er bare så gode :)
    klem

Comments are closed.