Den perfekte julegaven

Den perfekte julegaven, finnes den….Svaret kommer nok an på hvem du spør og hva den enkelte ønsker seg og har behov for. For ikke lenge siden var jeg så heldig å få prøve ut denne nye digitale målestokken Bosch PLR 15. Du vet, vi damene er kanskje ikke de flinkeste til å benytte oss av slike instrumenter når vi skal henge opp bilder, flytte rundt på møblene og pusse opp. Jeg har brukt målband, ikke en gang tommestokk har jeg brukt fordi jeg ikke klarer å måle de siste krinkelkrokene med den. Et målband er jo så bøyelig at det kommer til overalt. Ulempen er at jeg må krype rundt på gulvet eller klatre på stoler for å nå fram dit jeg skal. Kanskje flytter jeg et skap på øyemål fordi jeg ikke gidder å måle i forkant, for så å oppleve at det faktisk ble litt trangt…… Denne førjulsgaven min er en laser, den kan måle alt den….. Attpåtil mens jeg står rett opp og ned på gulvet og slenger laserstråler i hytt og pine :o) Det har rett og slett blitt enkelt å ta mål!

DSC_4887

Den kommer fint innpakket i en boks med separate batteri. Jeg liker at det er en viss størrelse på oppbevaringsboksene ellers leter jeg som gal når jeg skal ha verktøyet.

DSC_4888

Selve laseren er ikke så stor. Den er lett å holde i hånden, den krever to batteri, det er en skyveknapp som slår av laseren, og når du måler kan du låse det nøyaktige målet.

DSC_4889 DSC_4891

Jeg liker at displayet har bakgrunnslys og det er store tall som gjør at du lett kan lese av måleren.

DSC_4895

 

Har du fortsatt ikke gjort deg ferdig med julegavene er kanskje dette tingen du leter etter :o) Ha en strålende kveld alle sammen :o)

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

Translate »
%d bloggere liker dette: