Den ufattelige, vonde dagen…

f5affbf8d01095d913373b2f6b697dbb

To år er gått siden denne ufattelige, vonde dagen. Hjertet mitt gråter for alle de som ble frarøvet livet av den grusomme mannen. Hjertet mitt gråter for alle de som sitter igjen med et sårt savn etter sine kjæreste. Hjertet mitt gråter for alle de som var på øya denne dagen og ble utsatt for denne grusomme handlingen. Mammahjertet mitt gråter fortsatt for det min sønn måtte gjennomgå denne dagen. Hvordan kan et menneske gjøre andre så mye vondt? Jeg vil aldri kunne forstå det. Livet går videre på godt å vondt. Vi fikk vår sønn hjem, vi kan holde rundt han og feire bursdager og jul sammen med han, vi er så utrolig takknemlige for det. Men en bestevenn er borte for alltid. Et ondt menneske frarøvet han og mange andre barn livet og framtiden. Vi må ikke glemme, vi må gjøre det vi kan for at dette ikke kan skje igjen. Sangen nedenfor er nydelig……

 

images

 Some Die Young

 I dag skal vi tenne lys for Emil ♥ og alle de andre som mistet livet denne vonde dagen. Tankene mine går også til alle dere andre som har opplevd å miste et barn ♥

8 thoughts on “Den ufattelige, vonde dagen…

 1. Reidunn says:

  Hei Nina!
  Nå kjenner jeg virkelig at tårene presser på. Jeg visste ikke at du har en sønn som har opplevd denne ufattelige grusomme hendelsen.
  Dette er en opplevelse som setter dype spor både for deg og din sønn. Håper han har fått hjelp til å bearbeide det grusomme han har opplevd.
  Sender varme tanker til dere:)
  God klem fra Reidunn

 2. Hanne says:

  Har tenkt mye på deg og dine i dag. Jeg kan ikke på noen måte forstå hvordan dette har vært for dere som ble berørt av den grusome hendelsen for to år siden, men jeg kan sende varme tanker til de som ble berørt og tenne lys for de som aldri kom hjem. Vi skal aldri glemme!

  God og varm klem til deg
  Hanne<3

 3. Millas blåbærtua says:

  Det var fryktelig det som skjedde den dagen,men så utrulig godt at du fekk sønnen din heim sjølv om han måtte gjennom det fæle,tenk at mennesker kan bli så onde:((

  God klem til deg Nina❤

 4. molar85.blogspot.no says:

  Er litt tom for ord her jeg sitter. Ønsker gjerne og skrive en støttende erklæring men jeg kommer til kort. Kan ikke forestille meg følelser, tanker, tiden da og tiden nå for dere og de andre som opplevde denne grusomme hendelsen, både for dem som fikk barna sine hjem og dem som ikke gjorde det.

  Sender dere mange varme tanker og gode klemmer.

Comments are closed.