Designletter

Godværet og fridagene er over for denne gang, ute i hagen har det vært den reneste fargeeksplosjon. Jeg har sjelden opplevd en så fantastisk pinsehelg med skikkelig sommervarme, her oppe i Trøndelag. Men nå er hverdagen og gråværet tilbake og da må man ordne seg som best man kan for å sette farge på dagen :o) Mange av dere har nok hørt om Arne Jacobsen, han var en dansk arkitekt og designer som du kan lese mer om her, hvis du vil :o) Da jeg var i København før jul, var jeg så heldig å få overnatte på et hotell designet og innredet med møbler av denne mannen :o) I tillegg til møbler og arkitetktur har han også satt sitt preg på kopper og hans “designletter” er blitt viden kjent og ikke minst populær, blant interiørfrelste. Her er min kopp, selvfølgelig med min bokstav….

DSCN2887

Fortsatt står hvitveisen i fullt flor og det er bare å nyte for snart er det ett år til neste gang vi får se denne vakre vårblomsten :o) Jeg har ordnet meg litt ekstra til lunsjen i dag, selv en kjedelig matpakke kan få en morsom vri med slike lunsjposer fra kremmerhuset :o)

DSCN2892

Denne teen fra Pukka er en av mine favoritter, smakfull og frisk :o) Disse koppene får du kjøpt via flere nettbutikker. Min er kjøpt hos Tipsshop i Trondheim. En ny butikk som dere finner i kjøpesenteret Sirkus, i tillegg har de et stort utvalg puter og andre ting fra Hay….. :o)

DSCN2893 DSCN2896 DSCN2902

Da er jeg klar for jobb, fotballkamp, kioskdugnad og foreldremøte denne første hverdagen i en ny uke :o) Snart skal kofferten pakkes og jeg vender nesa mot Grimstad for noen dager, gleder meg :o) Flott å ha noe å se fram mot! Tusen takk til alle dere som titter innom meg, det er utrolig morsomt og inspirerende! Jeg ønsker dere en strålende dag alle sammen!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

3 thoughts on “Designletter

 1. Wenche I.Hauger says:

  Nydelige bilder fra den lekre hagen… virkelig til inspirasjon!
  Jeg også elsker den teen fra Pukka te :)

  Husk å puste med magen i dag da, Nina :)
  Ha en fin dag!
  klem Wenche

 2. Reidunn says:

  De koppene er kjempestilige!! De har så enkel og ren designe:)
  Nydelige bilder du har tatt Nina:)
  Så gøy at du skal til Grimstad. Det er en kjempekoselig by!!
  Ha en super dag!!
  Klem Reidunn

 3. Millas blåbærtua says:

  Kjempefine kopper,virkeligfine er dei og har to av dei:)
  Herlige kvitveisen og jammen har det vært ei varm og fine helg,så herlig og det fortjener vi:)

  Fine dag til deg!
  Klem fra Lillian

Comments are closed.