Deilig med te utendørs

Hei på dere! Det er høstferie i denne delen av landet og jeg har tatt noen dager fri sammen med ungene. Etter Trondheimstur og besøk hos de to eldste i går, har dagen i dag gått med til andre ting. Blant annet har jo statsbudsjettet kommet i dag, og det måtte jeg få med meg presentasjonen av. Men siden jeg holder på med å male trapp og jeg også skulle hatt tid til trening, og det skal gjøres ca 100 andre ting i tillegg, ble det en kombinasjon i dag. Nå var tredemøllen kjekk å ha! Jeg la i vei i oppoverbakke på tredemølla mens Jensen presenterte budsjett. Jeg var overhodet ikke klar for joggetur i dag, etter nesten tre uker med forkjølelse, men etter 15 min i rask tempo på stigning 4 på min maskin, ble det 10 min joggetur i tillegg på samme stigning. Deretter ble det 5 min rolig gange. Bra start på ny treningsrunde etter sykdom tenker nå jeg :o) Utrolig hva man får til bare man kommer seg igang….

DSC_4361

 

DSC_4338

Jeg ble så fornøyd med gjennomført økt at jeg måtte sørge for å spise sunn lunsj etterpå…. og til det måtte det god drikke til.

DSC_4354

Jeg er veldig glad i Pukka teen som er uten koffein og med mange gode smaker. Denne gangen valgte jeg å kjøpe med meg denne som kalles detox og som har en rensende effekt. Det må jo være bra etter en treningsøkt :o)

DSC_4353 DSC_4345

Akkurat da jeg skulle sette meg ned ute på verandaen, begynte å det å regne… Men etter at bildene ble tatt ble det igjen opphold og teen kunne nytes utendørs i friskt luft :o)

DSC_4351

Etter treningsøkta ble det sannelig mer energi kroppen og nå skal jeg utnytte den til opprydding i huset samt klargjøring til neste maletrinn i trappa. Det er bra herlig å kjenne på denne energien som bare kommer etter at kroppen har fått trent!

DSC_4355 DSC_4363Hver onsdag skriver jeg et innlegg om trening, motivasjon og energi i hverdagen. Jeg har tro på de små steg og at bruk av vanlig sunn fornuft når det gjelder treningsmengde og kosthold er det som vinner fram i lengden. Men jeg setter meg mål og jeg jobber hver dag med min egen motivasjon, det synes jeg er viktig :o) Jeg skal ikke springe maraton eller sykle birken, men jeg vil holde meg frisk og med et overskudd som gjør at hverdagen blir god og lystbetont :o) Dette er det jeg skriver om hver onsdag. Kanskje finner dere også noen tips å ta med deg i din søken etter motivasjon og energi. Du finner alle innleggene under meny og trening. Ha en herlig onsdag!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

6 thoughts on “Deilig med te utendørs

 1. Toves Sammensurium says:

  IMPONERT!!!
  Tenk å presse seg til trening når formen er bob bob,og til og med få med seg budsjett og såntslags!!! Multitasking sier jeg bare,noe vi kvinner forøvrig må være god på som regel!!!!!! Håper både trening og te,ja kanskje statsbudsjettet også hjelper på helsen,hihi!!!
  Nydelige Bilder du har tatt,så utrolig lekkert med høstbladene med de fantastiske fargene!!!!

  Og plutselig fikk jeg lyst å like te!!!

  Toveklem .)

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Hi,hi, ja vi er sannelig flinke til multitasking ja :o) Nå begynner formen å ta seg opp og sannelig tror jeg både budsjett og trening hjalp :o) Te er veldig godt, men jeg kommer aldri til å bytte ut kaffen på morgenkvisten :o) Herlig kveld til deg! Klem

 2. Rosehagen says:

  Hei;)
  I dag er ikke nettet samarbeidsvillig, får ikke opp bildene!! men teksten er der;) Og jeg regner med at det er flotte bilder fra en trimmende frue og tekopper;) Flink du er som bruker tredemøllen. Kanskje det er noe å tenke på når glattisen kommer;) for den kommer om vi vil eller ei.
  Her nytes høstferien;)
  Klem fra Ann-Mari

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Ja, jeg skal love deg det er greit med tredemølle når det er glattis. Flere ganger har jeg måttet gjøre vendereis etter at jeg har kommet meg ut fordi det har vært for glatt. Nå kan vinteren bare komme, jeg kan jogge uansett nå jeg :o) Kos deg i høstferien du også! Klem

Comments are closed.