Det ble en koselig kveld

Det ble en koselig strikkekveld i går. Ti damer møtte opp med strikkepinner og garn og tilbragte en kveld i grendehuset vårt. Praten satt løst, garn og strikkeprosjekt ble beundret, noen monterte genser, noen strikket dukkeklær, en strikket lue av håndspunnet angoragarn og jeg ble ferdig med nok en strikkekurv. Midt i boligfeltet vårt har vi et flott grendehus som vi ønsker å bruke også midt i uka, det er grublet og spekulert på hva vi kan gjøre som får folk til å overvinne dørstokkmila og et av arrangementene vi håper vil være trivelig å møte opp på, er altså strikkekveld. I går solgte vi vin og serverte kaffe med litt å bite i ved siden av. Ti damer høres kanskje ikke så mye ut, men jeg er kjempefornøyd. Dette var en fin start og vi som var der koste oss :o) Jeg tok med meg kirsebærgrener hjemmefra for å pynte litt, strikkebøker drasset jeg også med meg og noen strikkeprodukter. Inspirasjon må vi jo ha på en slik kveld :o)

DSC_9723 DSC_9727

Kanskje er det på tide å sette i gang med noen av prosjektene fra påskeboken :o)

DSC_9728

Her er detaljer fra sjalet ovenfor. Herlig, mykt og godt ullsjal som min mamma har strikket til meg :o)

DSC_9732

Og her er samme type sjal i barne størrelse.

DSC_9734

I forkant av kvelden var jeg en runde og fikk med meg noen av årets nye strikkebrosjyrer. I bakgrunnen skimter vi den lille cafeen vår :o) Jeg gleder meg allerede til neste kveld jeg :o)

DSC_9725

I dag har jeg kost meg ute i sola, det har vært en deilig og varm dag, men nå er det visst slutt for denne gang. Været er ikke noe vi kan gjøre noe med, vi får glede oss over de flotte dagene vi får :o) Håper dere alle får en herlig fredagskveld!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Det ble en koselig kveld

 1. Tove says:

  Neimen så koselig initiativ!!!!! Kan tenke meg den kvelden var superkoslig,på alle måter:)
  Her har det også blitt strikkecafé.Men jeg er litt rar og går ikke dit da jeg synes butikken som har det har begynt å selge garn når nabobutikken har det!Unødvendig å ødelegge for andre!!!
  Jeg tror man blir bare enda mer kreativ av å være sammen med andre strikkeglade damer ~ energien smitter!!!Heldigvis har jeg våknet fra strikkedvalen min selv og strikker litt igjen ~ tidligere var jeg storprodusenten,så kom ungene og vips så ble det ikke tid.
  Men nå koser jeg meg virkelig når jeg tar meg tid til å sette meg ned for å ta noen omganger.
  Så det er en av de tingene jeg helt klart må prioritere i helgen!!
  Våren er her enda heldigvis,så da må vi nyte også.Du får kose deg som best selv om værgudene ikke er på din side du også ~ god helg!!!
  Toveklem :)

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Ja, Tove, det er akkurat slik det ble her også. Lite eller ingen strikking etter at ungene kom, men nå er de så store at det er mulig å finne tid :) jeg koser meg med det. Her har husfliden strikke cafe, derfor tok jeg turen innom dem i forkant, nå skal vi få til noe felles av og til :) klem

Comments are closed.